V katerih astroloških znamenjih so rojeni najboljši ljubimci?

Magazin 14. Feb 202405:15 0 komentarjev
Zaljubljenca, par, večerja
Foto: PROFIMEDIA

Danes praznujemo dan zaljubljenih. Številni si bodo valentinovo popestrili z druženjem s partnerji in si na različne načine izkazovali ljubezen in naklonjenost. Za nekatere bo dan še posebej pester, sploh če so v partnerski zvezi z astrološkimi znamenji, ki slovijo za prave zapeljivce in najboljše ljubimce. Ste med njimi?

V astrologiji tri znamenja slovijo kot najboljši ljubimci. Katera?

Biki

Biki so po mnenju astrologov najboljši ljubimci. Ker jim vlada Venera – planet ljubezni, so brez dvoma zelo nadarjeni partnerji. Rojeni v tem astrološkem znamenju so nežni in v ljubezni uživajo v vsakem trenutku, poleg tega so tudi zelo velikodušni in to radi pokažejo svoji boljši polovici. Biki so v intimnosti najbolj kompatibilni z biki, tehnicami, škorpijoni in strelci, piše spletna stran my.astrofame.

Tehtnice

Tudi tehtnicam vlada Venera, zato so zelo čutni, šarmantni in naravni zapeljivci. Zelo uživajo v spogledovanju, zato je to tudi eno pomembnejših sredstev, ki jih uporabljajo za osvajanje. Tehtnice rade odkrivajo nove načine, kako zadovoljiti svoje partnerje, zato so na intimnem področju zelo radodarni. Rojeni v tem znamenju so uravnoteženi in mirni, zato je čas v njihovi družbi pravi užitek. Tehnice se v spolnosti najbolj ujamejo z biki, škorpijoni in levi.

Škorpijoni

Škorpijoni zaradi očitne spolne privlačnosti veljajo za dobre partnerje na intimnem področju. So zelo predani, in ker ne marajo delati stvari na pol, se svojemu partnerju posvetijo stoodstotno. Kljub močnemu značaju jim včasih primanjkuje samozavesti, zato najbolj uživajo s partnerji, ki jih resnično ljubijo. Škorpijoni so najbolj kompatibilni z biki, tehtnicami, raki in ribami, še piše omenjena spletna stran.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!