V Ljubljani ekstravagantna poroka: veliko gotovine in dragi avtomobili

Magazin 07. Feb 202410:49 56 komentarjev
poroka
Foto: zajem zaslon/Happy TV

V Ljubljani se je pred dnevi odvila ekstravagantna poroka. Družini mladoporočencev nista skoparili ne pri darilih ne pri oblekah in avtomobilih, prav tako so višave dosegale tudi napitnine za nastopajoče.

Razkošna romska poroka v Ljubljani je spominjala na posnetke iz filmov – veliko dragih oblačil, avtomobilov, predvsem pa draga darila in napitnine.

Mladoporočenca sta se poročila na ženinov 18. rojstni dan – nevesta je še mladoletna, stara 16 let. Spoznala sta se pred dobrim letom, ko je bil ženin na obisku v Severni Makedoniji.

Družina je ocenila, da je med njima že od začetka resnična ljubezen. “Bila je ljubezen na prvi pogled,” so dejali ženin in nevesta in njuni družini za srbsko televizijo Happy.

Kaj sta prejela

Na veliko razkošje je že pred začetkom poroke nakazoval prihod mladoporočencev. Na slavje sta se namreč pripeljala v rolls-royceu.

Mladoporočenca in družina so od svatov, ki so prišli tudi iz Francije, Belgije, Nemčije in Avstrije, za darilo prejeli več 10.000 evrov. Prejeto gotovino so na poroki tudi prešteli. Ženinova babica pa je vnuku in njegovi ženi podarila hišo v Ljubljani. “Majhno, 600 kvadratnih metrov,” je ocenila babica.

Velike številke tudi za nastopajoče

Svatje – bilo naj bi jih okoli 400 – so imeli za nastopajoče posebej pripravljene velike količine gotovine. Ženinov brat je ocenil, da ima v žepu pripravljenih okoli 50.000 evrov.

Eden od nastopajočih, pevec Nikola Ajdinović, je za štiri odpete pesmi prejel kar 12.000 evrov napitnine. Poleg ostalih je nastopila tudi bolgarska pevka Julija Bikova.

Koliko je ena od udeleženk dala napitnine nastopajočim in mladoporočencema? “Kolikor sem imela!” je dejala.

Ko se je slavje bližalo vrhuncu, je prispela torta. In svatje so 500-evrske bankovce polagali tudi nanjo.

Po uradnem delu v enem od ljubljanskih gostišč se je slavje naslednji dan nadaljevalo še v hiši ženinove družine.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje