Halle Berry v Piranu z dvojnico, Mark Wahlberg med oboževalci

Magazin 26. Sep 202209:55 > 10:29 0 komentarjev
Halle Berry
PROFIMEDIA

Prebivalci in obiskovalci na slovenski Obali lahko vsak dan vidijo svetovno znane zvezdnike. V središču Pirana namreč snemajo akcijski triler Our man from Jersey.

V našem obmorskem biseru trenutno snemajo film z naslovom Our Man from Jersey (Naš človek iz Jerseyja) v produkciji Netflixa. Pri snemanju sodelujejo znana hollywoodska zvezdniška imena, med njimi sta igralka Halle Berry in igralec Mark Wahlberg.

Številnim prebivalcem in obiskovalcem mesta je uspelo fotografirati Marka Wahlberga, nekateri pa so se z njim celo fotografirali.

@bogofido Mark Wahlberg in Piran Slovenia, new movie" Our Man from Jersey "#movie #markwahlberg #piran #slovenia ♬ original sound - Bogdan Bogo Fidersek

Malo manj verjetno pa je, da prebivalci vidijo Halle Berry. Prepoznavnost zvezdnikov namreč otežuje tudi to, da imajo dvojnike. Na spodnjem posnetku je tako mogoče videti Halle Berry v družbi svoje filmske dvojnice. Igralka se pripravlja na snemanje novega prizora in se pogovarja s člani ekipe, ob njej pa je tudi dvojnica, ki bo posnela kaskaderske prizore.

@burkeskunkcloud opaaa!!! dve halle berry hahah clani zaprli celo mesto:) #fyp #movie #helle #berry #piran ♬ original sound - BurkeSkunkCloud

Visokoproračunski film Our Man from Jersey je največji tovrstni tuji projekt pri nas. V Sloveniji bodo posneli samo del filma, po pričakovanjih pa bo v tem delu poraba višja od 10 milijonov evrov, je v N1 STUDIO povedala direktorica Slovenskega filmskega centra (SFC) Nataša Bučar.

V iskanje lokacij snemanja so vključeni izvirni avtorji, ki snujejo zgodbo, torej producenti, režiserji in scenografi. Ti najprej kontaktirajo z različnimi lokacijami, odločitev pa sprejmejo po ogledu lokacij, pa je pojasnil režiser in scenarist ter predsednik Društva slovenskih režiserjev in režiserk Matevž Luzar. Prednost Pirana je v tem primeru tudi to, da se zgodba filma Our Man from Jersey dejansko dogaja v tem obmorskem mestu.

Vendar je pri izbiri lokacije snemanja pomembno tudi to, ali država filmskim ustvarjalcem povrne sredstva. “Na ta način namreč funkcionira snemanje filmov tako po Evropi kot v ZDA in v drugih delih sveta,” je še dejal Luzar.

Zaradi snemanj v Piranu velja posebni prometni režim, zaradi akcijskih prizorov so zaprli večji del punte. Druge podrobnosti niso znane – sodelujoči so se namreč morali s podpisom pogodbe zavezati molku. Filmska ekipa se bo pri nas mudila do 4. oktobra, ko bo odpotovala v Rovinj.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!