Valentinovo je prineslo dva sveža zaljubljena para zvezdniških otrok

Magazin 17. Feb 202208:00 0 komentarjev
Kate Hudson Ryder Robinson
Profimedia

Sin Kate Hudson in hči Leslie Mann sta par, igralki pa sta presrečni, da sta njuni družini povezani preko najstniške ljubezni Ryderja in Iris. Svojo ljubezen pa sta na valeninovo razkrila tudi Frances Bean Cobain, hčerka Kurta Cobaina in Courtney Love, ter Riley Hawk, sin legendarnega rolkarja Tonyja Hawka.

Valetinovo ali dan zaljubljencev, ki ga v ZDA jemljejo zelo resno, je v medije naplavilo kar nekaj svežih parov, k so svojo ljubezen oznanili na družbenih omrežjih. Tako sta z veliko odobravajočimi srčki ljubezen med Ryderjem Robinsonom in Iris Apatow požegnali igralski kolegici in prijateljici Kate Hudson in Leslie Mann. Mladi parček, oba sta stara komaj 18 let, je svojo ljubezen potrdil na Instagramu.

Frances Bean Cobain in Riley Hawk

Prav tako je do ušes zaljubljena Frances Bean Cobain, hčerka pokojnega glasbenika Kurta Cobaina in pevke Courtney Love, ki se je po letu dni odklopa od družbenih medijev ponovno vrnila med slavne vplivneže Hollywooda. Na Instagram se je 29-letnica vrnila z veselo novico, saj je celemu svetu sporočila, da že leto dni ljubi Rileya Hawka, sina še ene velike ameriške legende, svetovno znanega rolkarja Tonyja Hwaka. Ob zapisu je objavila še vrsto fotografij, ki jih je posnela v preteklem letu.

”Odsotnost z družbenih medijev je bila zdrava za mojo psiho. Veliko bolj sem bila prisotna v resničnem življenju,” je zapisala Frances, sicer vizualna umetnica in manekenka. Zaljubljeni 29-letni Riley Hawk je tako kot njegov slavni oče profesionalni rolkar.