Vaš datum rojstva lahko pove, kakšen skrivni talent imate

Magazin 21. Apr 202410:29 1 komentar
tedenski horoskop
Foto: PROFIMEDIA

Vsak od nas ima edinstveno številko glede na datum rojstva – to pa naj bi določalo našo moč.

Obstaja devet števil usode. To število pove, kdo smo in kaj lahko pričakujemo od življenja. Število usode dobimo tako, da seštejemo dan, mesec in leto rojstva.

Če je na primer vaš datum rojstva 26. 03. 1976, seštejte vse števke: 2 + 6 + 3 + 1 + 9 + 7 + 6 = 34, in nato seštejte še števki rezultata, da dobite enomestno število: 3 + 4 = 7. V tem primeru je torej vaše število 7.

Ko najdete svojega, si oglejte njegov pomen:

1. Čarovnik

To je število stvarjenja. Rojeni pod tem vplivom imajo veliko moč prepričevanja. Ne smejo pa manipulirati z drugimi, piše Zadovoljna.rs.

2. Empat

Ste občutljiva in sočutna oseba. Vaše srce je vaše darilo in uporabljate ga za razbremenitev drugih, pa tudi za regeneracijo svoje energije.

3. Trojna luna

Ste orodje Boga in Boginje in v sebi imate sile uničenja in ustvarjanja. Pazite, kaj si želite, saj se lahko vaše želje in misli hitro uresničijo.

4. Elementalist

Vaše število je povezano s štirimi elementi Zemlje. V sebi imate ravnotežje in zelo močan ter racionalen um. Odganjate negativno energijo.

5. Duhovnik

Število 5 pomeni peti element. Rojeni pod tem številom so v stiku z duhovnim kraljestvom in predstavljajo popolne spiritualiste.

6. Sončni vajenec

Solarni vajenec pomeni sonce in vse, kar prihaja iz določenega vira svetlobe. Ste zdravilec in tudi vodja, vendar morate prevzeti tudi odgovornost. Zaradi velike moči imate tudi veliko odgovornost. Naučite se uporabljati svoje darilo na etičen način.

7. Lunarni vajenec

To število je simbol lune in magije, ki izhaja iz nje. Vaš dar je, da je vaša intuicija zelo močna. Zaupati ji morate in prav tako svojim vizijam.

8. Tradicionalni manipulator

To število predstavlja tistega z velikimi močmi, ki lahko manipulira z vsemi in natančno ve, kaj je prav in kaj narobe.

9. Astralni projektor

Končna številka označuje konvergenco vsega omenjenega. Služi kot prag, kjer se vse konča, in kot izhodišče za nove začetke. To je točka, s katere na svet gledate edinstveno. Vaša magična sposobnost je v vašem umetniškem in ustvarjalnem bistvu, ki vam omogoča, da vidite situacije iz neverjetne in prepoznavne perspektive.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje