Več kot 50 let po njenem nastanku to kultno zimsko jakno vidimo povsod

Magazin 03. Jan 202312:30
The North Face
Profimedia

Tehnologija in oblikovanje sta gesli znamke The North Face. Njihova športna jakna je priljubljena med zvezdnicami, ki jo kombinirajo tudi z manj športnimi stajlingi.

Supreme, Junya Watanabe, MM6 Margiela, Brain Dead in nedavno Gucci … Nobenega dvoma ni, da je The North Face na novem modnem pohodu.

Emily Ratajkowski
Profimedia

Zakaj je The North Face trenutno najbolj kul znamka vrhnjih oblačil?

Tako kot Salomon je tudi The North Face osvojil modni svet, pri tem pa ni pozabil na tehnični vidik svojih izdelkov. Blagovna znamka The North Face, ki jo je leta 1966 v okrožju North Beach v San Franciscu ustanovil par pohodnikov, si je v nekaj desetletjih ustvarila vse bolj prefinjeno podobo. Tehnična znamka se spreminja glede na modne blagovne znamke in oblikovalce, od znamk hitre mode in modnih brvi velikih dizajnerjev, vzljubila pa jo je tudi peščica znanih osebnosti. Poiščite svoj navdih.

Emily Ratajkowski
Profimedia
Kendall Jenner
Profimedia
Kendall Jenner
Profimedia

Ob trenutnih nizkih temperaturah se vsi skrivaj spogledujemo z mislijo, da bi za hip pozabili na naše najlepše modne kombinacije s šik plašči, namesto njih pa se zavili v toplo in praktično bundo The North Face. Pri tem seveda ne bi tvegali modnega videza, saj je nekaj nonšalantno šik v normcore športnem videzu te jakne. Samo poglejte, kako jo kombinirajo najbolj modna dekleta ta hip.

Emily Ratajkowski
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.