Video vpogled v poslovne prostore razvpite zvezdnice Kim Kardashian

Magazin 23. Avg 202212:00 0 komentarjev
kim kardashian
Profimedia

Poslovna ženska in vplivnica Kim Kardashian je oboževalcem pokazala sedež svojega kozmetičnega podjetja SKKN by Kim, v katerem so tudi amfiteater in pohištvo znamke Rick Owens.

Podjetnica in družabnica Kim Kardashian je na svojem YouTube kanalu objavila videoposnetek, ki prikazuje podrobnosti pisarne, od koder vodi svojo uspešno blagovno znamko SKKN By Kim, kozmetično linijo, osredotočeno na nego kože. Video se začne, ko zvezdnica resničnostne serije The Kardashians vstopi v veliko skladišče s svojim razkošnim vozilom in v pisarno (ki deluje poleg podjetja Skims, ki je ocenjeno na 3,2 milijona dolarjev) in pozdravi svoje oboževalce. Celoten prostor sta opremila Tommy Clements in Waldo Fernandez, ki sta zaupanja vredna strokovnjaka. Kardashianova pravi, da je tokrat imela podporo Michelle Lamy iz znamke Rick Owens, ki je bila zadolžena za oblikovanje pohištva in ji je tudi pomagala oblikovati vse potrebno, da so bile pisarne obeh njenih podjetij popolne.

pisarna kim kardashian
Profimedia

Te pisarne bi lahko primerjali z njenim veličastnim dvorcem v Hidden Hillsu, saj vsebuje razkošje, ki se zdi, da v podjetju ni običajno. Primerjali bi ga lahko celo z umetniško galerijo. Eden prvih prostorov, ki jih Kim pokaže, je amfiteater, za katerega pravi, da je verjetno ena njenih najljubših stvari v pisarni. Povedala je še, da je to prostor, kjer se otroci družijo in gledajo filme, ali pa prostor za predstavitve na velikem platnu.

pisarna kim kardashian
Profimedia

“Hotela sem, da je vse res odprto. Všeč mi je delovni prostor odprte kuhinje. V času kosila rada vidim ljudi, se pogovarjam in družim, zato sem želela zgraditi kuhinjo, v kateri lahko organiziram dogodke, in dejansko je to verjetno najbolj uporabljena soba,” je povedala, ko se je sprehodila skozi ogromno kuhinjo, v kateri so na stenah umetnine Vanesse Beecroft. Poudarila je, da so hladilniki polni pijače. Nato je šla skozi čakalnico, ki je polna knjig, ki jo navdihujejo.

pisarna kim kardashian
Profimedia

Ko se sprehodi v naslednje območje ogromne pisarne, Kardashianova pokaže sobo za manekenke in reče: “Tukaj delamo toliko fotografij, da sem želela prostor, v katerem lahko naredimo vso vsebino za SKKN ali SKIMS.” Nato je stopila v fotografski studio in rekla: “Taka sreča je, da imam lahko foto studio v svoji pisarni in sem tako blizu doma.” Kim nato vstopi v svojo glamurozno sobo, kjer se udobno uleže na kavč in gleda televizijo. V njeni zasebni sobi je velika prha s stolom. ”Nisem prepričana, kdo je dobil to idejo. Pravzaprav eno zabavno dejstvo – toliko se dogaja in ves čas delam, da ima sedež pravi namen,” je pojasnila, ko je sedla na stol. “To ni najbolj nenavadna stvar, ki jo boste videli.”

pisarna kim kardashian
Profimedia

In ko že mislite, da ne morete biti več presenečeni, je čas za obisk drugega nadstropja. Najprej Kardashianova pokaže konferenčno sobo, polno njenih naslovnic. “Te stene me tako osrečujejo. To so vsi moji spomini. Za vsako naslovnico imam spomin,” je pojasnila. “Vsaka naslovnica je zame tako posebna, da bi vam lahko povedala, kje sem bila, kaj sem počela, s kom sem bila.” Medtem ko je v drugem nadstropju, pokaže tudi drugo kuhinjo in druge sobe. Turo zaključi pri svojem avtomobilu, za katerega nikoli ne ve, kako se odpre, zaradi česar se nekoliko pošali na svoj račun.

pisarna kim kardashian
Profimedia

Pisarna Kimine kozmetične znamke SKKN nikakor ni običajen poslovni prostor, saj se razteza na skoraj 4.000 kvadratnih metrih in je opremljen z dizajnerskim pohištvom v minimalističnem slogu, zvezdnica pa si je zaradi velike prostornine privoščila tudi zanimive prostore, kot sta lepotilna soba za manekenke in teater, v katerem predstavlja svoje nove projekte. S tem definitivno tudi navzven predstavlja svoj uspešni poslovni imperij.

pisarna kim kardashian
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!