Vin Diesel pospremil hči Paula Walkerja pred oltar

Magazin 27. Okt 202113:09
Vin Diesel
Profimedia

Pravo prijateljstvo traja večno, vez, ki sta jo spletla Vin Diesel in Paul Walker, ostaja nesmrtna.

Pred kratkim se je poročila Meadow Walker, hči Paula Walkerja, in pred oltar jo je popeljal nihče drug kot Vin Diesel. Ta čast po navadi pripada očetu, toda na žalost Paul ni dočakal tega lepega trenutka v hčerinem življenju zaradi tragične nesreče, za posledicam katere je umrl leta 2013.

Zato je Vin stopil v njegove čevlje in prelepo Meadow pospremil v novo poglavje njenega življenja. Meadow je nekaj fotografij s poroke delila tudi s svojimi oboževalci, ki ob njih niso zmogli zadržati čustev, saj je bil Paul Walker zelo priljubljen igralec, ki nikoli ne bo pozabljen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)

Vin in Paul sta postala prijatelja med snemanjem uspešnice Fast & Furious, kjer se je med njima spletla tesna vez, saj sta drug drugega začela klicati brat. Skupaj sta sodelovala v petih filmih uspešnice Fast & Furious, Paul pa je umrl, ko snemanja Furious 7 še niso zaključili. Takrat so ga ustavili, da so si vsi vzeli čas za žalovanje.

Pozneje sta Paulova brata zaradi podobnosti lahko pomagala dokončati film – posnela sta prizore, v katerih naj bi se pojavil Paul. Njuni nastopi so bili združeni s tehnologijo zamenjave obraza.

Da bi počastil prijatelja in mu izrazil naklonjenost, je Vin svojo hčer poimenoval Pauline.