Vroči Rim je letos obljubljeno mesto tudi za zvezde Hollywooda

Magazin 25. Jul 202209:25
Matt Damon
Profimedia

V Rimu se to poletje mudi veliko hollywoodskih zvezd, ki si v "večnem mestu" – prav tako kot običajni turisti – ogledujejo turistične znamenitosti in občudujejo lepote mesta.

Fontana di Trevi, Kolosej, Panteon, Vatikan, Piazza navona, Španske stopnice … Razlogov za obisk Rima je veliko. Bogata zgodovina pa privablja tudi največje zvezde Hollywooda.

Russell Crowe

Russell Crowe
Profimedia

V enem najpomembnejših sakralnih objektov krščanske religije – rimskemu Panteonu – so z dekletom opazili izjemnega novozelandskega igralca, nagrajenega z oskarjem, Russella Crowa. Njegovo dekle je 27 let mlajša in ne toliko znana igralka Britney Theriot (31 let). Zvezdnik je zelo potrpežljivo z ostalimi turisti čakal v vrsti, da je lahko občudoval mogočni Panteon, ki je praktično nedotaknjen preživel več kot 2.000 let. No, kasneje so se zvezdniku pridružili tudi njegovi otroci, ki jim je razkazal večno mesto, skupaj pa so naredili tudi nekaj selfijev.

Jessica Alba

Jessica Alba
Profimedia

Sredi julija je bila v Rimu opažena tudi prikupna igralka Jessica Alba, ki je prišla na družinske počitnice. V Rim je pripotovala z možem Cashem Warrenom, dvema hčerkama in sinom.

Matt Damon

Matt Damon
Profimedia

V mesto, v katerega vodijo vse poti, je svojo družino na počitnice pripeljal tudi izvrstni igralec Matt Damon. Matt je od leta 2005 poročen z Argentinko Luciano Bozán, s katero ima tri hčerke, posvojil pa je še Lucianinega sina iz prejšnjega zakona.

Charlize Theron

Charlize Theron
Profimedia

Odlična južnoafriška igralka Charlize Theron je začetek letošnjega poletja preživela v Rimu, kjer je snemala film Old Guard 2. Po koncu snemanja je ostala v “večnem mestu” na krajših počitnicah in v družbi mame in dveh posvojenih hčerk Auguste in Jackson obiskala nekaj zgodovinskih znamenitosti ter peljala družino v imenitno rimsko restavracijo Pierluigi, ki slovi kot ena najboljših v mestu.

Angelina Jolie

Angelina Jolie
Profimedia
Angelina Jolie , Shiloh Jolie-Pitt a
Profimedia

Angelina Jolie je letos poleti v centru Rima pod režisersko taktirko Salme Hayek snemala film z naslovom Without Blood. S seboj je pripeljala tudi otroke ter bila 10. julija s hčerko Shiloh Jolie-Pitt opažena v Cirkusu Maximusu na koncertu italijanske rokovske skupine Maneskin. Shiloh je bila nad italijanskimi rokerji navdušena kot vsaka prava najstnica. S hčerko Zaharo pa je Angelina odšla po nakupih, največ sta tako kot večina smrtnic v Italiji nakupili v trgovini Zara v centru Rima.

Brad Pitt

Brad Pitt
Profimedia

V Rim je na obisk k družini s kitaro pripotoval tudi nekdanji mož Angeline Jolie Brad Pitt, ki ima z igralko 6 otrok (tri biološke in tri posvojene). Družinske fotografije v Rimu nam ni uspelo izbrskati, a poletje je še dolgo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.