Za Harryja in Meghan je bil usoden Instagram

Magazin 10. Dec 202209:30
princ Harry
Foto: Profimedia

Da družbena omrežja povezujejo, dokazujeta tudi britanski princ Harry in ameriška igralka Meghan Markle. Spoznala sta se namreč na Instagramu.

Zakonca podrobnosti razkrivata v Netflixovi dokumentarni seriji z naslovom Harry & Meghan, ki je bila premierno prikazana v četrtek. 

Ena izmed zanimivejših zgodb je, kako sta se spoznala leta 2016 – s pomočjo družbenih medijev.

Princ je med brskanjem po Instagramu pri enem izmed prijateljev videl fotografijo Meghan Markle, ki je uporabila filter psička na svojem obrazu, s čimer je pritegnila prinčevo pozornost. “Pomislil sem: Kdo je to?” je povedal.

Igralka je povedala, da ji je njen prijatelj pozneje povedal, da se “princ Haz” zanima zanjo in da bi jo rad spoznal. Vzdevek ameriški igralki sprva ni nič povedal. “Rekla sem: Kdo je to? Nato sem ga vprašala, ali lahko vidim njegov profil. To je bil zame najboljši pokazatelj. Tako sem si ogledala vse čudovite fotografije, pritegnil me je čas, ki ga je preživel v Afriki.”

Harry
Profimedia

Par si je že naslednji dan izmenjal telefonski številki, in tako se je začela pisati kraljeva ljubezenska zgodba. Harry je dejal, da sta bila od takrat ves čas v stiku.

Markle je po besedah ​​njene prijateljice Lindsay Jill Roth sprva želela biti svobodna in uživati ​​v poletju kot samska ženska. Celo igralka sama je potrdila besede prijateljice, toda načrte ji je prekrižal princ. “Imela sem kariero, svoje življenje in pot, nato pa je prišel H. Govorimo o zapletu,” se je nasmejala.

Že naslednje leto sta se zaročil, poročila leta 2018, zdaj pa imata dva otroka: triletnega sina Archieja in enoletno hčerko Lilibet.

Harry
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.