Zakaj Britney Spears občasno izgine z Instagrama

Magazin 14. Dec 202209:15
Britney Spears
Profimedia

Popzvezdnica Britney Spears je v zadnjih šestih letih najmanj šestkrat deaktivirala svoj profil na Instagramu.

Pevkin mož Sam Asghari je ob tej priložnosti pojasnil njeno pogosto odsotnost z družbenega omrežja. 28-letni igralec serije Family Business je v sredo na Instagramu napisal: “Družbena omrežja lahko travmatizirajo ljudi. Včasih je dobro narediti premor.”

Nato je zagotovil: “Ima svoj glas in je svobodna ženska. Spoštujem njeno zasebnost in jo ves čas varujem. Hvala vsem njenim zaščitniškim oboževalcem.”

Septembra 2021 je popikona deaktivirala profil le nekaj dni po tem, ko sta se z Asgharijem zaročila. Neimenovani vir je takrat ameriškim medijem povedal, da je bila začasna odsotnost z družbenih omrežij pevkina odločitev in da je “tišina lahko močna stvar”.

Nekdanji trener fitnesa se je nedavno sam udeležil prireditve Moški leta revije GQ.

V sredo je prek Instagrama sporočil tudi, zakaj pogosto hodi na dogodke na rdeči preprogi brez žene. “V čast bi mi bilo, če bi se mi pridružila, a zanjo te stvari niso več zabavne. Dogodki so hektični in polni stresa. Še posebej, ker jih obiskuje od osmega leta starosti.”

Za konec je Asghari dodal,  da je vedno spoštoval in podpiral zasebnost žene, prosil je, da “zaščitniški oboževalci” storijo enako. “Včasih lahko pretirana skrb povzroči več stresa in škode.”

Britney in Sam sta par od leta 2016, poročila pa sta se junija letos.

Britney Spears
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.