Zakaj ima Ronaldo črno pobarvane nohte na nogah? Za to ima dober razlog

Magazin 16. Jun 202419:24 0 komentarjev
Cristiano Ronaldo, noht, sin, Instagram
Foto: Zajem zaslona/INSTAGRAM

Ob evropskem nogometnem prvenstvu je veliko oči uprtih tudi v enega najboljših nogometašev sveta. Oboževalci so o njem odkrili podrobnost, za katero doslej mnogi niso vedeli.

Eden najboljših nogometašev vseh časov, Portugalec Cristiano Ronaldo je verjetno vajen, da se pojavlja na naslovnicah.

Pravzaprav za to velikokrat poskrbi tudi sam z objavo svojih fotografij na družbenih omrežjih. Zdaj se je znašel na naslovnicah zaradi podrobnosti, ki so jo na nekaterih njegovih fotografija opazili navijači. Nogometni zvezdnik ima marsikdaj nalakirane nohte na nogah.

Cristiano Ronaldo, nohti, Instagram
Foto: Zajem zaslona/INSTAGRAM

Mnoge je ta podrobnost presenetila in so menili, da gre le za nekakšno modno muho. Vendar pa ima nogometni zvezdnik zelo dober razlog za to.

Nogometaši po več ur na dan preživijo obuti v copate, med stalnim gibanjem, med katerim pa se seveda znojijo. Zaradi tega so lahko zelo dovzetni za glivične okužbe nohtov. Težava je še posebej pogosta pri nogometaših, katerih stopala so na tekmah tudi zelo poškodovana, še posebej, če nanje stopijo njihovi nasprotniki, pri čemer lahko pride tudi do poškodb nohtov, piše portal Lad Bible. z njimi spopadajo ali stopijo nanje.

Zato si nogometaši nohte na nogah premažejo z laki, ki nohtom povečajo trdnost ali jih zaščitijo pred glivicami in bakterijami. Ronaldo je pač izbral črn lak. In verjetno te navade ne bo opustil tudi na Euru 2024, piše portal in dodaja, da bomo to mogoče uspeli tudi videti.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!