Zakaj Kate Middleton ne bomo nikoli ujeli s svetlečim lakom za nohte

Magazin 25. Nov 202216:30
Kate Middleton
Profimedia

Kate Middleton je nedvomno vedno videti popolno, do zadnje podrobnosti - in to velja tudi za njene nohte. Zdaj vam lahko razkrijemo, katere lake za nohte in izdelke uporablja elegantna valižanska princesa, da boste tudi vi dosegli popolno manikiro.

Kate Middleton je na očeh javnosti že več kot desetletje, zato opazovalci kraljeve družine in novinarji analizirajo vsak njen slog in lepotno izbiro. Še preden je leta 2010 naznanila zaroko s princem Williamom (in kraljevo poroko leta 2011), je bila stalnica britanskih tabloidov. Zdaj je ena najbolj fotografiranih žensk na svetu.

Kate, znana tudi kot valižanska princesa, je modna ikona in skoraj vsak kos, ki ga nosi v javnosti, je razprodan v rekordnem času. Po drugi strani pa ni veliko znanega o njeni rutini ličenja, ve pa se, katerega lepotnega izdelka zagotovo ni v njeni toaletni torbici. Kate namreč nikoli ne nosi svetlečega laka za nohte in tega pravila ni prekršila niti na svojih zadnjih nastopih v javnosti, torej po slovesu od pokojne britanske kraljice.

Prince William and Catherine
Profimedia

Po besedah kraljevih strokovnjakov je ženskam iz kraljeve družine prepovedano nositi svetleče lake za nohte, dovoljeno pa jim je uporabljati prozorne in svetlejše odtenke, ki spominjajo na naravno barvo nohtov. Nedavno preminula kraljica Elizabeta II. je od leta 1989 je nosila enak kožni odtenek laka za nohte – Ballet Slippers by Essie.

Kate Middleton
Profimedia

Čeprav je Kate v javnosti večinoma mogoče videti z nenalakiranimi, a urejenimi in kratkimi nohti, je za kraljevo poroko leta 2011 izbrala nežno rožnat odtenek.

Kate Middleton
Profimedia

Na poroki s princem Williamom leta 2011 je Kate nosila edinstveno barvno kombinacijo, ki je nastala z mešanjem dveh odtenkov. Izbrala je cenovno dostopen odtenek znamke Bourjois, ki se imenuje “28 Rose Lounge”. Čisti, rožnato kožnati odtenek daje nohtom rdečkast odtenek, ki je odporen proti lomljenju in prekriven po enem nanosu. Danes ga ni več lahko najti, vendar lahko odtenek Rose Lounge še vedno kupite na Amazonu. Po besedah strokovnjakov naj bi Kate na svoj poročni dan nosila najljubši odtenek kraljice Elizabete II.

Za podoben odtenek pa se je odločila že nekaj mesecev prej, ko sta z Williamom javno naznanila zaroko in ko je prvič pokazala čudovit prstan, ki je nekoč pripadal pokojni princesi Diani.

Kate Middleton
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.