Zaljubljeni Jason Momoa praznoval 43. rojstni dan

Magazin 05. Avg 202210:00 0 komentarjev
Jason Momoa
Profimedia

Slavni holywoodski igralec Jason Momoa je 1. avgusta praznoval svoj 43. rojstni dan. Sam pravi, da je to eno najboljših let v njegovem življenju.

V Hollywoodu Jason Momoa še nikoli ni bil bolj priljubljen, vloge se mu ponujajo tako rekoč same od sebe. Jason, ki je rojen na Havajih, je bil kar 16 let srečen z Liso Bonet (54), nekdanjo soprogo pevca Lennyja Kravitza (58). Jason in Lisa imata skupaj dva otroka, sina Nakoa-Wolfa (13) in hčerko Lolo Momoa (15). Lisa pa ima iz zakona z Lennyjem še hčerko Zoe Kravitz (33). Govorice o težavah v razmerju so se sicer pojavile že v začetku leta 2022, a sta se zvezdnika odločila, da bosta zakonu dala še eno priložnost. A se vseeno ni izšlo in dokončno sta se odločila, da se njune poti razidejo.

Eiza Gonzales
Profimedia – Eiza Gonzales je osvojila srce Jasona Momoe.

Šarmantni Jason pa ni dolgo sameval, saj se je zagledal v deset let mlajšo igralsko kolegico Eizo Gonzales (33), ki jo je spoznal na snemanju novega filma franšize Hitri in drzni. No, po nekaj mesecih se je par razšel. Bojda zato, ker naj bi Eiza pritiskala na Jasona, da ji predstavi otroka, sam pa je bil mnenja, da je za kaj takega še prekmalu. In ko so že vsi mislili, da je njune ljubezni nepreklicno konec, so ju fotografi ujeli na romantični vožnji po Miamiju. Kmalu po objavi fotografij sta potrdila, da sta ponovno par.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku.

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!