Zelenski Mili Kunis in Ashtonu Kutcherju hvaležen za podporo: “Navdihujeta svet”

Magazin 22. Mar 202208:30 0 komentarjev
Ashton Kutcher, Mila Kunis
Profimedia

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski, nekdanji igralec, se je ameriškima stanovskima kolegoma Mili Kunis in Ashtonu Kutcherju zahvalil za velikodušno pomoč.

Mila Kunis, po rodu Ukrajinka, rojena leta 1983 v kraju Černivci (takrat je bila Ukrajina še del Sovjetske zveze), in njen pet let starejši soprog Ashton Kutcher sta za pomoč Ukrajini prek platforme GoFundMe zbrala zajetnih 30 milijonov dolarjev.

Namenila sta jih logističnemu podjetju Flexport in mreži za oddajanje zasebnih nastanitev AirBnb, pri katerih bodo sredstva usmerili v pomoč ukrajinskim beguncem.

V času začetka akcije zbiranje donacij pred nekaj tedni je Kunis v čustvenem nagovoru prek videa povedala, da so njeni ukrajinski rojaki močni in pogumni ljudje, ki pa zdaj potrebujejo pomoč.

Dodala je: “Vedno sem bila ponosna Američanka, a danes ne bi mogla biti ponosnejša na dejstvo, da sem Ukrajinka.”

Ukrajinski predsednik Zelenski se je hollywoodskima zvezdnikoma za lepo gesto zahvalil na družbenem omrežju Twitter, kjer je zapisal, da sta bila med prvimi, ki so se odzvali na njihovo stisko, in da jima je za podporo izjemno hvaležen.

“Navdušen sem nad njuno odločnostjo. Navdihujeta svet,” je sklenil nekdanji igralec, čigar serija uspešnica Sluga ljudstvu je zdaj tudi slovenskim gledalcem na voljo za ogled na Netflixu.

44-letni Zelenski v omenjeni komični nadaljevanki igra učitelja, ki povsem nepričakovano postane ukrajinski predsednik.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!