Znane nosečnice navdušene nad novim modnim trendom

Magazin 19. Feb 202216:45
Rihanna
Profimedia

Pred kratkim je pevka Rihanna presenetila javnost z nosečnostjo, nato pa so dodatno pozornost požela njena oblačila.

Marsikatera bodoča mama težko najde nosečniška oblačila, ki bi bila povsem po njenem okusu, hkrati pa modna in trendna. A zdi se, da so slavne in znane nosečnice začele uvajati nov trend – med njihovimi oblačili ni mogoče videti širokih oblek in tunik, pod katerimi bi se le rahlo videl trebušček, temveč ponosno pokažejo nekaj gole kože.

To je nazadnje pokazala 33-letna Rihanna, ki je s svojo opravo sprožila številne komentarje, saj je, ko se je pojavila v javnosti, pokazala goli trebuh. No, očitno so se temu trendu pridružile še nekatere druge zvezdnice, ki pričakujejo novega družinskega člana ali članico.

Med njimi sta igralki Shay Mitchell in Sophie Turner. Slednjo so paparaci ujeli na sprehodu s soprogom in njuno enoletno hčerko. Družina se je sprehajala po toplem Los Angelesu, Sophie pa je pri tem ponosno pokazala trebušček v nadvse sproščenem stajlingu. Izbrala je namreč krajši top.

Novemu trendu se ni mogla upreti niti Shay, ki s partnerjem, prav tako igralcem Matteom Babelom, pričakuje drugega otroka. Za zabavo ob Super Bowlu se je tako odločila za bel top, kavbojke z nizkim pasom in jakno iz džinsa. Zraven je obula srebrne sandale in izbrala vpadljiv srebrni nakit.

Shay Mitchell
Profimedia

Seveda so vse tri dame  v takih opravah videti izjemno lepe in modno oblečene, kar je navdušilo njihove oboževalce.