Zvezdnica Emily v Parizu kot novodobna Brigitte Bardot

Magazin 21. Dec 202116:15
Lily Collins
Profimedia

Lily Collins, zvezdnica Netflixove uspešnice Emily v Parizu, si je za premiero druge sezone omenjene serije v L.A. omislila pričesko po vzoru legendarne francoske dive Brigitte Bardot.

Pod Lilyjin retro romantični videz v slogu ikonične BB, ki je odlično dopolnjeval kratko oblekico hiše Valentino, se je podpisal zvezdniški frizer Gregory Russell.

Lily Collins
Profimedia

Zaokrožilo ga je ličenje izpod čopiča Fione Stiles, ki je navdih prav tako črpala iz 60. let prejšnjega stoletja.

Kot zanimivost lahko omenimo, da je ob premieri druge sezone Emily v Parizu francoska hiša luksuzne kozmetike Lancôme predstavila linijo izdelkov, navdihnjeno s serijo.

Emily v Parizu, Lancôme
Profimedia

32-letna Collins, sicer hči britanskega glasbenega zvezdnika Phila Collinsa, je povedala, da se Emily v novi sezoni še bolj poglobi v francosko kulturo, tako kar zadeva jezik kot različne lokacije v Parizu, ki jih obišče.

Lily Collins
Profimedia

Kot v prvi sezoni je veliko poudarka na modi, vlogo kostumografinje je še enkrat prevzela Patricia Field, ki se je proslavila z dovršenimi opravami protagonistk Seksa v mestu in filma Hudičevka v Pradi. Tudi ona je črpala navdih iz sloga velikih dam francoskega filma.

Lily Collins
Profimedia

Snemanje druge sezone je ustvarjalcem z Darrenom Starom na čelu (tudi to ime vam je morda znano v povezavi s Seksom v mestu) otežila pandemija covida-19, a so se odločili, da je v scenarij ne bodo vpletli, saj bo tako serija gledalcem ponudila dobrodošel odmik od naporne resničnosti in bo bolj brezčasna.

Lily Collins, Lucien Laviscount
Profimedia

Na Netflixu bo nova sezona na ogled od 22. decembra. Osrednjo igralsko zasedbo poleg drugih povratnikov zaokrožajo Ashley Park kot Emiliyjina “bestica” Mindy, Lucas Bravo kot postavni chef Gabriel in Camille Razat kot Camille, Gabrielovo (nekdanje?) dekle.

Seveda pa ne sme manjkati nov romantični zaplet – v burnem življenju mlade Američanke v mestu luči se pojavi nov moški … Lucien Laviscount bo upodobil Alfieja, 30-letnega v Londonu rojenega sarkastičnega očarljivca, ki raje obišče britanski pub kot francoski bistro.

Emily v Parizu
Profimedia