Zvezdnica filma Precious skrivaj poročena že več kot eno leto

Magazin 10. Dec 202210:45
Gabourey Sidibe
Profimedia

Z oskarjem nagrajena igralka, zvezdnica filma Precious (Življenje je dragoceno) Gabourey Sidibe, je poročena že več kot eno leto z Brandonom Fankelom.

39-letna igralka, ki je bila za vlogo noseče najstnice v drami leta 2010 nominirana za oskarja za glavno žensko vlogo, je v ponedeljek v jutranji oddaji Live With Kelly and Ryan razkrila, da se je na skrivaj poročila.

Novico je svetu oznanila mimogrede, ko je povedala, zakaj ne mara porok. “Tukaj je primer, kako zelo ne maram porok. Pravzaprav sem že poročena. Poročila sva se pred več kot enim letom.”

Voditeljica Kelly Ripa je začudeno vprašala: “O, moj Bog, je to res? Je to nova udarna novica?”

37-letni igralkin mož, ki je bil prav tako gost oddaje, je zatem pokazal srebrni poročni prstan. “Poročila sva se za kuhinjsko mizo. Bila sva samo midva,” je Gabourey povedala voditeljema oddaje.

Gabourey Sidibe
Profimedia

Fankel se je nato oglasil na Instagramu, da bi proslavil javno razkritje, in pojasnil, da se je poroka zgodila marca 2021. “Končno lahko poveva svetu,” je napisal ženin in nadaljeval: “Tako sem hvaležen, da sem našel svojo partnerico v zločinu in ljubezen svojega življenja. Vsak dan je najboljši s teboj.”

Par se je spoznal prek aplikacije za zmenke, Gabourey pa je novico o njuni zaroki delila na Instagramu novembra 2020. “Najbolj smešen moški, kar sem jih kdaj srečala. Najslajši človek, kar obstaja. Vsak trenutek z njim je veselje.”

Ob prvi obletnici zaroke je Fankel prek Instagrama Sidibe označil za najboljšo prijateljico in sorodno dušo: “Ljubim te za vedno – komaj čakam na najino poroko!”

Gabourey Sidibe
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.