Zvezdnica Hitri in drzni skočila v zakonski stan

Magazin 07. Sep 202208:45
Jordana Brewster
Profimedia

Jordana Brewster in Mason Morfit sta poročena! Par, ki so ju prvič povezali julija 2020, je na slovesnosti v Redondo Beachu v Kaliforniji uradno rekel "da".

Za svoj veliki dan je Jordana Brewster nosila čudovito oprijeto belo obleko, Mason Morfit pa je bil eleganten v temnem smokingu. Na slovesnosti para so bili nanizani različni avtomobili iz filmov Hitri in drzni – franšize, katere del je zvezdnica že od izida prvega filma leta 2001, prisotni pa so bili tudi nekateri člani slavnih filmov vključno z Ludacrisom, Vinom Dieselom in hčerko Paula Walkerja, Meadow.

Novopečena zakonca sta bila prvič opažena, ko sta se leta 2020 z roko v roki sprehodila na izletu v Santa Monici, v odkritem eseju za Glamour, objavljenem junija 2021, pa je igralka razkrila, da je sedanjega moža dejansko srečala štiri leta prej, ko sta bila s poslovnežem še poročena z drugimi ljudmi. Po njenih besedah sta se v San Franciscu ponovno srečala štiri dni po tem, ko sta se ona in bivši mož Andrew Form odločila ločiti, poročena sta bila 13 let in imata dva sinova, Rowana in Juliana.

Poroka je sledila eno leto po zaroki, takrat je Jordana objavila fotografijo, na kateri je pokazala zaročni prstan in se udobno stisnila k svojemu novemu izbrancu, ki je direktor tehnološkega podjetja. Pod njo je zapisala: “JB bo kmalu JBM.”

V začetku tega leta pa je o svoji poroki dejala, da bo obred zelo oseben, razkrila je tudi, da sta bila njena sinova tudi zelo navdušena nad poroko. “V slovesnost ju bom vključila na poseben, zelo premišljen način. Mislim, da bo Rowan naredil nekaj glasbenega, Julian pa bo imel nekakšen govor. Torej, ja, zabavno bo.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.