Zvezdnica serije Igra prestolov se je skrivoma poročila

Magazin 07. Mar 202313:22
Natalie Dormer
Profimedia

Igralski par, ki ga v javnosti ni mogoče videti prav pogosto, je leta 2020 dobil hčerko, zdaj pa se je poročil v krogu prijateljev in družine.

Igralko Natalie Dormer številni poznajo po vlogi v seriji Igra prestolov. Minuli mesec se je poročila s svojim zaročencem, prav tako igralcem Davidom Oaksom (igral je v seriji Vikingi: Valhala), podrobnosti o njuni poroki pa so na dan prišle šele zdaj. Oba namreč nista ravno gostobesedna, ko gre za njuno zasebnost.

Natalie Dormer
Profimedia

Viri, ki so jima blizu, so za Daily Mail razkrili, da sta se poročila v ozkem krogu udeležencev – šlo je za najbližje prijatelje in družino. Slavje je potekalo v eni od restavracij v Somersetu, v kateri so svati skupaj z mladoporočencema uživali v izbranih jedeh z žara. Natalie in David sta organizirala poroko po svojih željah, saj nista hotela, da bi na njej bilo preveč ljudi. Njuni prijatelji so razkrili še, da je šlo za zelo lepo poroko.

Igre prestolov
Profimedia

Zvezdnica Igre prestolov in David Oakes sta se začela dobivati leta 2018, potem ko se je ločila od režiserja Anthonyja Byrna. Natalie in njen soprog sta se spoznala, ko sta skupaj igrala v predstavi Venus in Fur, sčasoma sta se zbližala in zaljubila. Leta 2020 sta dobila hčerko, kar je igralka razkrila šele leta 2021 med gostovanjem v podkastu Esther Rantzer That’s After Life. Takrat je še dejala, da je res popolna reč zanositi sredi pandemije in roditi otroka. “Počutim se malce klišejsko. Verjetno bo čez 30 let sedela na kakšnem zmenku v lokalu in razlagala, da je otrok covida. Mislim, da bo veliko takih otrok,” se je takrat malce pohecala Natalie.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.