Zvezdnica Sodobne družine pomagala pohodnici, ki je omedlela

Magazin 10. Avg 202112:47 0 komentarjev
Julie Bowen
CNN

Igralka Julie Bowen iz televizijske serije Sodobna družina in njena sestra sta konec tedna na pomoč priskočili ženski, ki je prejšnji teden omedlela v narodnem parku Arches v Moabu v Utahu, je za CNN povedala poškodovana pohodnica.

“Lahko bi me preprosto prezrli, nadaljevali pot, a tega niso storili,” je razlagala Minnie John. “Lahko bi šla naprej – zagotovo je imela natrpan program, ki je bil zaradi mene moten. Do mene, tujke, sta ravnali z ljubeznijo in spoštovanjem.”

Minnie John iz New Jerseyja je dogodek opisala v tridelni objavi na Facebooku, v kateri je delila tudi fotografije svoje izkušnje.

Z možem Shajijem in sinom Brandonom je hodila do 52 metrov visokega samostojnega naravnega loka Delicate Arch, ki je ena najpriljubljenejših znamenitosti v narodnem parku.

Pohodnica je povedala, da se je, ko so se bližali naravni znamenitosti, počutila omotično in ni mogla priti do cilja, ki je bil oddaljen še 15 minut. Sedela je na skali in rekla svoji družini, naj pot nadaljuje brez nje.

“Vse, česar se spomnim, je, da sem sedela na skali z glavo v rokah,” je zapisala v eni od objav na Facebooku. “Naslednja stvar, ki se je spomnim, je, da sem slišala znan glas, ki mi je nenehno postavljal vprašanja,” je povedala.

Minnie John je za CNN povedala, da so Julie Bowen, ki je najbolj znana po vlogi Claire Dunphy v televizijski seriji Sodobna družina, njena sestra, Annie Luetkemeyer, in vodnik prav tako šli ogledat to znamenitost. “Vodnik me je videl, kako sem omedlela,” je rekla.

Bowen, njena sestra in vodnik so takoj stekli pomagat Minnie John, ki si je zlomila nos in si odrgnila kožo okoli nosu.

Luetkemeyer je v kratkem telefonskem pogovoru za CNN potrdila, da je s sestro rešila pohodnico.

Pohodnica, ki je sladkorna bolnica, je imela nizek krvni sladkor, bila je močno dehidrirana in je samo zajtrkovala. Dejala je, da jo je Luetkemeyer, ki je infektologinja, takoj oskrbela, ji očistila rane in priskrbela elektrolite, zdravila in preste.

“Nisem imela moči v nogah,” je rekla. “Julie in Annie sta me prijeli za roke, me dvignili in posadili na skalo, s katere sem padla. Moje oči so se osredotočile in pred seboj sem videla Julie, Annie pa se je še vedno pogovarjala z mano.”

Ko so se usedle, sta Bowen in Luetkemeyer z Johninim mobilnim telefonom poklicale Brandona, je pojasnila John. Medtem ko so čakali na vrnitev Johnine družine, je John zaprosila za skupinsko fotografijo.

“Vprašala sem, ali se lahko fotografiramo, Julie je rekla ‘Seveda’, me močno objela in smo se fotografirale”, je dejala John. “Bili sta tako pristni in prijazni: drugače, kot bi pričakovali od slavne igralke ali pomembne zdravnice. Bili sta tako skromni, tako nežni.”

Julie Bowen in sestra
CNN

Čez petnajst minut sta se njen mož in sin vrnila

“Bila sta tako razburjena,” je zapisala pohodnica. “Če bi padla na stran ali nazaj, bi si hudo poškodovala glavo,” je zapisala.

V regionalni bolnišnici Moab je dobila pet šivov. Zdravniki so jo opozorili, da se mnogi pohodniki ne zavedajo, kako težka je pot, zlasti zaradi vročine, in da so pogosto slabo pripravljeni.

Dodala je, da je bila navdušena nad dejanji Bowen in njene sestre.

“Vedela sem, da ju ne bom nikoli več srečala, vendar sem cenila in občudovala človeški del tega, kar sta nesebično storili,” je dejala. “Po navadi pozabljamo na vsakodnevne prijaznosti, s katerimi se srečujemo. Slepi smo za vse okoli sebe in si ne predstavljamo, da bodo ljudje tako dobri, prijazni in skrbni do nas.”

Bowen je igrala v vseh 11 sezonah Sodobne družine. Pojavila se je tudi v televizijskih serijah Ed in Urgenca in filmu Gilmore igra golf.

Avtor: Liam Reilly

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!