Zvezdnice letos prisegajo na najbolj živahno barvo kopalk

Magazin 31. Jul 202214:48
Delite:
neon kopalke
Foto: Profimedia

Neonsko zeleni in rumeni odtenki so med bolj živahnimi trendi tega poletja. Te barve simbolizirajo vitalnost, energijo in navdušenje in so naravnost popolne za na plažo. S tem se strinjajo tudi številne zvezdnice, ki so se to poletje odele v kopalke v neonskih barvah.

Že nekaj časa v modnih trendih prevladujeta določena odtenka zelene in rumene, ki ju uvrščamo med fluorescentne oz. neon barve, toda tokratno poletje se zdi, da ta dva odtenka dominirata nad vsemi ostalimi. Videli smo ju na številnih modnih predstavitvah kolekcij za pomlad/poletje 2022, med drugim sta zavzela modne piste v Kopenhagnu, kjer je kultna danska znamka Ganni predstavila enobarvne obleke v umirjenih paletah, ki so jih modeli nosili preko puloverjev v barvi limete.

Zametki vzpona neon odtenkov so med nami že kar nekaj časa. Z vzponom retro futurizma, trenda, ki navdihuje obsedenost z vesoljem in tehnologijo iz šestdesetih let prejšnjega stoletja, so se neonske barve in kovinske teksture v zadnjih nekaj sezonah prebile na modne piste. Za pomlad 2022 je na primer LaPointe s sedežem v New Yorku pokazal neonsko zelene suknjiče in usnjene pasove, med tem ko je Bottega Veneta preoblikovala svojo zdaj značilno barvo: najnovejša kolekcija hiše je vključevala pletene obleke, dvodelne komplete, gumijaste škornje in torbe za čez ramo v živahnem zelenem odtenku. Ker gre za opazno barvo, ta najbolje pristaja, ko stoji sama zase, zato se izredno dobro obnese tudi, ko gre za kopalno modo. S tem se strinjajo tudi številne zvezdnice, ki so letos za na plažo izbrale prav neonske kopalke. Tukaj je naš izbor najlepših:

Britanska televizijska zvezdnica Vicky Pattison je izbrala enostavne enodelne kopalke v fluorescentnem zelenem odtenku, ki naravnost sije.

neon kopalke
Foto : Profimedia

Udeleženka resničnostne serije Love Island Georgia Harrison prisega na dvodelne neonske kopalke.

neon kopalke
Foto : Profimedia

Ukrajinska manekenka Alina Baikova je prav tako ljubiteljica kopalk v žarečih neon odtenkih.

neon kopalke
Foto : Profimedia

Igralka Joy Corrigan meni, da neon barve najbolj pristojijo bikini modelu kopalk.

neon kopalke
Foto : Profimedia

Brazilska manekenka Lais Ribeiro je neon barvo kombinirala z zanimivim asimetričnim modelom kopalk.

neon kopalke
Foto : Profimedia

Med privrženke bikini kopalk v neon barvah spada tudi nizozemska manekenka Cindy Kimberly.

neon kopalke
Foto : Profimedia

Zvezdnica Zara McDermott meni, da so živahne kopalke primerne tudi za športne aktivnosti na plaži.

neon kopalke
Foto : Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar