Bolnik celjske bolnišnice enemu zaposlenemu poškodoval roko, drugemu zlomil nos

Bolnik v celjski bolnišnici
Srdjan Živulović/BOBO

Razburjen bolnik je v sredo dopoldan poškodoval dva zaposlena v celjski splošni bolnišnici, nato pa pobegnil. Kot navaja STA, je bolnik enemu zaposlenemu poškodoval roko, drugemu pa s čelnim udarcem zlomil nos.

V Splošni bolnišnici Celje je razburjen bolnik v sredo dopoldne poškodoval dva zaposlena. Enemu je lažje poškodoval roko, drugemu pa je s čelnim udarcem zlomil nos in nato pobegnil. Na Policijski upravi Celje so potrdili, da zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitev lahke telesne poškodbe.

Napad na dva zaposlena je na današnji okrogli mizi Slovenske medicinske akademije izpostavil Radko Komadina, predsednik Slovenskega zdravniškega društva in v. d. strokovnega direktorja SB Celje.

Po njegovih besedah naj bi bil bolnik, ki ni bil resno bolan, v sredo zjutraj nezadovoljen s podatkom, da poteka predaja nočne izmene dopoldanski izmeni v urgentnem centru Splošne bolnišnice Celje.

Komadina je pojasnil, da je bolnik enemu zaposlenemu lažje poškodoval roko. Drugemu je s čelnim udarcem zlomil nos, nato pa pobegnil. Ta dogodek je prizadel vseh 2081 zaposlenih v SB Celje, je še poudaril.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.