Drzna tatvina na bencinskem servisu: mladoletnico ujeli, policist poškodovan

Črna kronika 06. Maj 202409:58 0 komentarjev
Policijska patrulja
Fotografija je simbolična (Foto: Žiga Živulović jr./BOBO)

V zgodnjih jutranjih urah sta osumljenca na eni od ljubljanskih bencinskih črpalk ukradla več izdelkov, pri čemer ju je zalotila prodajalka. Policisti so ju izsledili in prijeli osumljenko, medtem ko je osumljenec pobegnil. Med prijetjem je bil lažje poškodovan policist.

Ljubljanski policisti so bili okoli 1.30 ponoči obveščeni, da sta storilca v enem od bencinskih servisov na Celovški cesti v Ljubljani ukradla več izdelkov. Pri tem ju je zalotila zaposlena, ki ju je skušala zadržati, a sta osumljenca s kraja pobegnila in se s kolesi odpeljala proti centru Ljubljane.

Na kraj je bilo napotenih več patrulj. Policisti so nato osumljenca izsledili in prijeli mladoletno osumljenko ter ji za čas zbiranja obvestil odvzeli prostost. Drugi osumljenec je pobegnil. Med prijetjem je bil lažje poškodovan policist, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Dodali so, da so osumljeni zasegli ukradene izdelke, prav tako kolo, saj se sumi, da tudi to izvira iz kaznivega dejanja. Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil tako za ugotovitev identitete drugega osumljenca kot o vseh okoliščinah kaznivih dejanj. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!