Med delom v gozdu umrl 50-letnik iz okolice Šentjurja

Črna kronika 13. Mar 202315:29 0 komentarjev
Reševalno vozilo
Foto: Srdjan Živulović/BOBO

V petek se je pri delu v gozdu smrtno ponesrečil 50-letni moški. Kot so sporočili policisti, je nanj zdrsnilo deblo. Med celotnim koncem tedna pa so na območju Policijske uprave Celje obravnavali več delovnih nesreč s hudimi poškodbami.

Na območju Resevne pri Šentjurju je v petek v delovni nesreči umrl 50-letnik. Po prvih podatkih policije je pri delu v gozdu nanj zdrselo deblo in ga tako hudo poškodovalo, da je na kraju nesreč umrl.

Čez vikend pa se je na območju Policijske uprave Celje pripetilo tudi več delovnih nesreč s hudimi poškodbami. V petek so bili celjski policisti obveščeni o nesreči pri delu, ki se je zgodila v podjetju v Mislinji, ko si je pri delu na stružnici 22-letni delavec hudo poškodoval roko, so sporočili s Policijske uprave Celje.

V soboto se je pri delu v podjetju v Slovenskih Konjicah pri sestavljanju kovinske konstrukcije za proizvodno linijo hudo poškodoval 45-letni delavec.

Na območju Dobrne je v soboto 63-letni občan padel z lestve in se hudo poškodoval.

V sobotnih večernih urah so nesrečo pri delu obravnavali še v Podčetrtku, kjer se je pri sestopanju s kabine tovornega vozila poškodoval 27-letni voznik, so še sporočili s PU Celje.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!