Moška v okolici Ljubljane oropala bencinski servis

Črna kronika 26. Mar 202408:27 0 komentarjev
rop banke
Profimedia

Policisti so v ponedeljek obravnavali več ropov in tatvin. V Dobrunjah pri Ljubljani sta dva moška oropala bencinski servis, svoje grožnje sta podkrepila z ostrim premetom. V Medvodah je neznanec iz lokala izmaknil denarnico. V Mariboru pa je ropar iz poslovnega prostora odšel, ne da bi karkoli ukradel.

V ponedeljek zvečer se je zgodil rop na bencinskem servisu v Dobrunjah pri Ljubljani. Neznana storilca sta vstopila v prodajalno in od uslužbenca zahtevala denar. Svoje zahteve sta podkrepila z ostrim predmetom, ki sta ga držala v roki. Iz blagajne sta vzela nekaj bankovcev in peš pobegnila v smeri Sostra, so zapisali na Policijski upravi Ljubljana.

Storilca sta visoka med 170 in 180 centimetrov. Eden je srednje, drugi pa močnejše postave. Oblečena sta bila v črna oblačila, spodaj sta imela trenirko, zgoraj pa črno bundo. Obraz sta imela zakrit s podkapami, govorila sta slovensko. Policisti glede okoliščin kaznivega dejanja nadaljujejo zbiranje obvestil.

Okoli 16.30 pa so policiste na pomoč poklicali iz Medvod. V enega tamkajšnjih lokalov je vstopil neznani storilec in izkoristil nepozornost zaposlene ter iz pulta vzel denarnico. Storilec je star med 30 in 40 let. Je srednje postave, neobrit ter oblečen v temne jeans hlače, črno jopico s kapuco ter z belo kapo z logotipom Mercedes Benz. Obut je bil v  temnejše športne copate. Policisti o okoliščinah kaznivega dejanja še naprej zbirajo obvestila.

Poskus ropa so v ponedeljek popoldne obravnavali tudi v Mariboru. V enem od poslovnih prostorov na območju Gosposvetske ceste je moški, domnevno z ostrim predmetom, od zaposlene zahteval denar. Vendar se je potem obrnil in prostore zapustil, ne da bi karkoli ukradel. Osumljenec je visok približno 185 centimetrov in je vitke postave. Oblečen je bil v temna oblačila. Iz Policijske uprave Maribor so sporočili, da kaznivo dejanje še preiskujejo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!