Moški na območju Most zabodel nekdanjo partnerico, njeno življenje je ogroženo

Črna kronika 30. Jan 202217:13 > 17:32 0 komentarjev
Policisti
Borut Živulović/BOBO

V Ljubljani na območju Most so policisti obravnavali poskus uboja. 36-letnik je napadel in hudo poškodoval 36-letno žensko, katere življenje je ogroženo.

V nedeljo 30. januarja, nekaj po 13. uri so bili na Policijski upravi (PU) Ljubljana obveščeni o dogodku, v katerem je bila na območju Most huje poškodovana 36-letna ženska.

Po do sedaj zbranih obvestilih jo je z ostrim predmetom poškodoval 36-letni osumljenec, nekdanji partner oškodovank, je pojasnil Tomaž Tomaževic, predstavnik za odnose z javnostmi ljubljanske policije. “Oškodovanka je po prvih podatkih z vozilom parkirala na enem izmed parkirišč na območju Most. Do vozila je prišel osumljeni, ki je vpil in ji grozil ter razbil steklo vozila, nato pa oškodovanko povlekel iz vozila in jo zabodel z ostrim predmetom,” še je pojasnil Tomaževic.

Oškodovanka je bila odpeljana v Univerzitetni klinični center Ljubljana, kjer ostaja na zdravljenju, še pojasnjujejo na PU Ljubljana in dodajajo, da je njeno življenje ogroženo.

Po dejanju je osumljenec s kraja pobegnil, kmalu po dogodku pa so ga policisti prijeli na območju Zaloga in mu odvzeli prostost. Policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil in intenzivno kriminalistično preiskavo zaradi suma kaznivega dejanja poskusa uboja.

Več podrobnosti pa zaradi preiskave, ki še poteka, za zdaj ne morejo posredovati.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!