Nesreča v trampolinskem parku v Ljubljani: življenje poškodovanca ogroženo

Woop
Woop

V trampolinskem parku v Ljubljani se je zgodila nesreča. Oseba je med treningom padla na športne blazine, ob padcu pa se je huje poškodovala. Njeno življenje je ogroženo. Na nesrečo so se že odzvali v ljubljanskem trampolinskem parku WOOP!.

V trampolinskem parku na Leskovškovi cesti v Ljubljani se je danes huje poškodovala oseba.

Policisti Policijske uprave (PU) Ljubljana, ki so bili o dogodku obveščeni okoli 17. ure, so sporočili, da je oseba v športnem parku padla med treningom. Padla je na športne blazine, ob padcu pa se je, kot že rečeno, huje poškodovala, zaradi česar je ogroženo njeno življenje.

Poškodovano osebo so z reševalnim vozilom odpeljali na zdravljenje v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Policisti po doslej zbranih informacijah znakov kaznivega dejanja niso ugotovili, so še dodali na PU Ljubljana.

Miran Razoršek, direktor trampolinskega centra WOOP! je potrdil, da se je nesreča zgodila ter da je bil v njej udeležen polnoletni profesionalni akrobat in član akrobatske skupine, ki prostore trampolin parka vsakodnevno uporablja za svoje treninge.

Razoršek je pojasnil, da je akrobat napačno pristal v gimnastični jami s penami, in sicer “med izvajanjem zahtevnejšega elementa na trampolinu v profesionalnem delu parka, ki je namenjen izkušenim skakalcem in treningom akrobatskih elementov”. Direktor trampolinskega parka je ob tem dodal, da nesrečo obžalujejo in poškodovanemu želijo čim hitrejše okrevanje.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.