Občan na Bovškem našel neprepoznavno truplo. Lahko bi šlo za pogrešanega Nemca

Črna kronika 27. Dec 202311:26 0 komentarjev
iskalna akcija na območju Rombona
Foto: Policijska uprava Nova Gorica

Včeraj je občan na težko prehodnem terenu med Zavrzelnim in Ravnim Lazom v okolici Bovca naletel na neprepoznavno truplo.

V torek popoldne je občan na težko prehodnem terenu na območju Rombona, med Zavrzelnim in Ravnim Lazom v okolici Bovca, dobrih 800 metrov pod vrhom 1.766 metrov visokega vrha Čukle naletel na neidentificirano in neprepoznavno truplo, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Poleg gorskih reševalcev GRS Bovec je na kraju posredoval tudi policist gorske policijske enote PU Nova Gorica. Pokojnega so s helikopterjem Letalske policijske enote prepeljali na letališče Bovec. O najdbi trupla je policija obvestila tudi preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča in okrožno državno tožilko v Novi Gorici. Njegova identiteta bo dokončno ugotovljena in potrjena v nadaljnjem identifikacijskem postopku, so še sporočili s PU Nova Gorica.

Gre za pogrešanega 55-letnega Nemca?

Glede na okoliščine najdbe neprepoznavnega trupla Policija v tem trenutku ne izključuje možnosti, da bi v navedenem primeru šlo za pogrešanega 55-letnega pogrešanega državljana Nemčije, ki je bil od 25. avgusta 2023 dalje nastanjen v enem od namestitvenih objektov v Bovcu in je bil nazadnje opažen 26. avgusta letos, nato pa se je za njim izgubila vsakršna sled.

Policija v tem trenutku še preiskuje vse okoliščine v zvezi z najdbo trupla na Bovškem.

Helikopter Letalske policijske enote
Foto: Policijska uprava Nova Gorica

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!