Policija išče žensko, ki je pretentala in okradla več ljudi

Črna kronika 30. Mar 202308:56 2 komentarja
PU Koper

Koprska policija išče žensko, staro med 30 in 40 let, ki je z različnimi izgovori pretentala več ljudi in jih nato okradla.

Koprski policisti so v zadnjem obdobju obravnavali več drznih tatvin v poslovne prostore: v manjše trgovine, frizerske salone, trgovine z oblačili.

Po dozdajšnjih preiskavah so ugotovili, da je v večini primerov za zdaj neznana ženska, pod pretvezo menjave denarja oziroma z drugimi izgovori, zamotila prodajalce ali stranke, nato pa jih je okradla – vzela jim je gotovino iz predalov, torbico in denarnico.

Opis storilke: ženska, stara med 30 in 40 let, ima srednjo postavo, temnejšo polt in daljše črne lase, ki jih ima spete v kito. V času tatvin je na glavi nosila pokrivalo in govorila v polomljeni italijanščini. Na podlagi opisa je policija izdelala fotorobota storilke.

PU Koper
PU Koper

Policija ponovno poziva k pazljivosti, predvsem zaposlene v manjših trgovinah in ostalih prostorih. Obenem pozivajo vse, ki bi žensko s priloženih fotografij prepoznali oziroma imeli o njej kakršnekoli podatke, naj to sporočijo na število 113, najbližjo policijsko postajo ali na anonimno telefonsko številko 080 1200.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kronika danes – najnovejše dogajanje na naših spletnih straneh!

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje