Otrok ni pogrešan, gre za umetniški performans

pogrešan otrok
PU Ljubljana

Ljubljanski policisti preiskujejo domnevno lažno vsebino plakata o pogrešanem otroku. Prejšnji teden so bili obveščeni, da je na območju Bežigrada izobešen plakat s sliko neznanega otroka s pripisom, da se je izgubil. Po prvih podatkih policije gre za lažno vsebino. Neuradno gre za umetniški performans, s katerim naj bi avtor iskal otroka v sebi, fotografija pa naj bi predstavljala prav njega, ko je bil star dve leti.

Ljubljanski policisti so bili prejšnji teden obveščeni, da je bil na območju Bežigrada na javnem kraju izobešen plakat s sliko neznanega otroka s pripisom, da se je izgubil. Po prvih podatkih policije gre za lažno vsebino, motiv za izobešanje plakata pa še ni pojasnjen, so za STA pojasnili na Policijski upravi Ljubljana.

Neuradno gre za umetniški performans, s katerim naj bi avtor iskal otroka v sebi, fotografija pa naj bi predstavljala prav njega, ko je bil star dve leti.

Kot so dodali na policijski upravi, na območju Ljubljane v zadnjem času niso prejeli nobene prijave o pogrešanem otroku in je glede na prve informacije vsebina plakata izmišljena oziroma lažna.

Policisti o tem še zbirajo obvestila in bodo v primeru, da bodo v dogodku zaznali elemente kaznivih ravnanj ustrezno ukrepali.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.