Policisti med kontrolo prometa našli ukradeno vozilo

Črna kronika 28. Dec 202314:01 0 komentarjev
Policija
Fotografija je simbolična (Foto: PROFIMEDIA)

V sredo so policisti med kontrolo prometa v Gornji Radgoni ustavili voznika osebnega vozila, ljubljanskih registrskih številk. Med postopkom so ugotovili, da je bilo vozilo ukradeno. Policisti so avto zasegli, vozniku in dvema sopotnikoma pa so odvzeli prostost.

Policisti so včeraj med kontrolo cestnega prometa v Gornji Radgoni ustavili voznika osebnega avtomobila znamke Volvo, ljubljanskih registrskih številk. Med postopkom so ugotovili, da so vozilo ponoči ukradli na območju Kamnika. Policisti so avtomobil zasegli, vozniku in dvema sopotnikoma pa je bila odvzeta prostost.

Dva osumljena imata bivališče na območju policijske uprave Ljubljana, en osumljenec pa ima začasno bivališče na območju policijske uprave Murska Sobota. Osebe so predali v nadaljnji postopek ljubljanskim kriminalistom, ki bodo zoper njih podali kazensko ovadbo.

Med postopkom so policisti še ugotovili, da so omenjeni osumljenci včeraj ponoči na bencinskem servisu Grabonoš ukradli gorivo in različne izdelke, za kar bo podana kazenska ovadba, so sporočili s policijske uprave Murska Sobota.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!