Posnetek voznice, ki je pijana vozila v napačno smer (VIDEO)

Črna kronika 14. Jul 202221:32 > 21:45 0 komentarjev
PROFIMEDIA

Policisti so obravnavali 47-letno voznico osebnega avtomobila, ki je pod vplivom alkohola na izvozu Bizovik na avtocesto zapeljala v napačni smeri. Vožnjo je nadaljevala čez tunel Golovec ter naprej proti Grosuplju, ljubljanski policisti pa so jo uspeli ustaviti med tuneloma Debeli hrib in Mali vrh.

Policisti Policijske uprave (PU) Ljubljana so bili v torek nekaj pred 22. uro s strani več voznikov opozorjeni na osebno vozilo, ki je peljalo v napačno smer po avtocesti v smeri Grosuplja. Ugotovljeno je bilo, da je 47-letna voznica osebnega vozila na izvozu Bizovik zapeljala na avtocesto v napačni smeri vožnje in nadaljevala pot čez tunel Golovec ter nato naprej proti Grosuplju, so sporočili s PU Ljubljana.

Ko so jo policisti uspeli ujeti, so v postopku ugotovili, da je vozila pod vplivom alkohola. Preizkus alkoholiziranosti je namreč pokazal rezultat 0,89 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka.

Zaradi nevarne vožnje v cestnem prometu bodo policisti na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo, voznici pa so že odvzeli vozniško dovoljenje.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!