Razrešen poskus uboja iz sredine septembra: 41-letnik v sodnem priporu

Črna kronika 06. Dec 202311:46 0 komentarjev
Policijski trak
Foto: Srdjan Živulović/ BOBO

V sredini septembra se je v goriškem gostinskem lokalu zgodil poskus uboja. Policisti so oktobra v povezavi z dejanjem odvzeli prostost 41-letnemu osumljencu. Dežurni preiskovalni sodnik je po zaslišanju zanj odredil sodni pripor.

17. septembra ponoči sta se v enem od gostinskih lokalov na Goriškem sprla dva gosta lokala. Takrat še neznani moški je z nevarnim ostrim predmetom napadel drugega gosta lokala in ga huje telesno poškodoval.

Na kraj so odšli policisti PP Nova Gorica, ki so tam našli hudo poškodovanega moškega. Do prihoda reševalcev so mu nudili prvo pomoč. Brez takojšnje pomoči policistov bi bile posledice za ranjenca lahko tudi usodne, saj je bil v smrtni nevarnosti.

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Nova Gorica so približno po mescu dni intenzivne preiskave zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja poskusa uboja odvzeli prostost 41-letnemu osumljencu in ga pridržali v policijskih prostorih. Dan zatem so osumljenca s kazensko ovadbo privedli pred dežurnega preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča, ki je po zaslišanju zanj odredil pripor. Tako je kriminalistična preiskava novogoriške policijske uprave uspešno zaključena.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!