“Saj ni res, pa je”: Tovornjak na primorski avtocesti potiskal avto (VIDEO)

Črna kronika 06. Dec 202322:28 0 komentarjev
nesreča primorska avtocesta
Foto: @ResevalniPas/TWITTER

V soboto zvečer se je na primorski avtocesti pri izvozu Brezovica v smeri proti Kopru zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik tovornjaka in avtomobila. Posnetek nesreče, iz katerega je razvidno, da je tovornjak osebno vozilo potiskal po vozišču, so na Zavodu Reševalni pas objavili na družbenem omrežju X. Kot so pojasnili, bi radi opozorili, da v prometu ni nič nemogoče.

Zavod Reševalni pas je na družbenem omrežju X objavil posnetek sobotne nesreče, ki se je zgodila na primorski avtocesti in v kateri sta bila udeležena tovornjak in avtomobil. Nesreča se je zgodila v času, ko je snežilo in so bile zato razmere na cestišču zimske.

“Saj ni res, pa je”

Kot so še zapisali v objavi, je po pričevanju avtorja posnetka šlo za splet okoliščin in nikakor do namernih potez kateregakoli od udeležencev. “Posnetek objavljamo, ker bi radi opozorili, da v prometu ni nič nemogoče,” so med drugim zapisali.

Na policijski upravi (PU) Ljubljana so pojasnili, da so bili o prometni nesreči, ki se je zgodila pri izvozu Brezovica v smeri proti Kopru, obveščeni okoli 19.30. V nesreči sta bila udeležena voznik tovornjaka in voznik avtomobila. V dogodku ni bil nihče poškodovan, policija pa je vozniku tovornjaka izdala plačilni nalog, poroča 24ur.com.

Za podrobnejša pojasnila okoliščin nesreče smo zaprosili ljubljansko policijsko upravo. Odgovore bomo objavili, ko jih prejmemo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!