Šokanten posnetek: žensko v Bruslju potisnil na tire, padla je pred metro

Črna kronika 15. Jan 202212:43 0 komentarjev
Rogier
PROFIMEDIA

V petek zvečer je moški na enem od postajališč bruseljske podzemne železnice porinil žensko, ki je nato padla na tire. Potisnil jo je v trenutku, ko se je postaji približeval vlak, a je strojevodja pravočasno zavrl, tako da vlak ženske ni poškodoval.

Po spletu je zakrožil šokanten posnetek z bruseljske postaje podzemne železnice Rogier. Nadzorne kamere so posnele moškega, ki je žensko med čakanjem vlaka načrtno potisnil naprej, da je padla na tire. Moški se je nato umaknil z vidnega polja kamere, policija pa je po navedbah medija Brussels Times storilca že prijela.

Moški je žensko na tire porinil včeraj zvečer, okrog 19.45, navaja omenjeni bruseljski medij. Metro, ki se je takrat bližal postaji, se je ustavil do časa s pomočjo zasilne zavore, tako da ženske ni poškodoval. Nemudoma so ji na pomoč priskočili tam prisotni.

“Voznik je reagiral zelo dobro, a je v velikem šoku, kot je žrtev,” je po dogodku povedal predstavnik transportnega podjetja STIB, ki organizira javni transport v Bruslju. Na postajo podzemne železnice so nemudoma prispeli policisti in reševalci, ki so žrtev in voznika vlaka odpeljali v bolnišnico, še navaja Brussels Times.

Policisti so storilca, ki je prizorišče dogaja zapustil, ujeli na bližnji postaji metroja De Brouckère. Osumljen je poskusa umora, preiskava pa po navedbah bruseljskega medija še poteka.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!