Umrla znana srbska televizijska voditeljica

Črna kronika 20. Apr 202417:34 0 komentarjev
Bojana Janković, Pink TV
Bojana Janković (Foto: N1/privatni arhiv)

Nenadoma je umrla Bojana Janković, nekdanja voditeljica oddaje City na srbski televiziji Pink.

Srbski mediji poročajo, da je nenadoma umrla Bojana Janković, nekdanja voditeljica oddaje City na srbski televiziji Pink. Vest o njeni smrti je sporočila njena družina, piše portal danas.rs.

46-letno Bojano so našli mrtvo v nekem stanovanju v Beogradu. Obveščeno je bilo višje tožilstvo v Beogradu, ki je odredilo obdukcijo, vendar na truplu niso našli znakov nasilja, poroča kurir.rs.

Bojana Janković je bila 15 let poročena s frontmanom beograjske rap skupine Beogradski sindikat, Ognjenom Jankovićem. Razšla sta se pred dvema letoma, vendar sta ostala v dobrih odnosih. Pred nekaj leti se je umaknila s televizije, v zadnjem času pa se je posvečala športu in pogosto so jo videvali po različnih maratonih, piše portal 24sata.hr.

“Družina je potrdila, da je Bojana nenadoma umrla danes in čeprav razume, da je za medije zanimiva osebnost, vse medije prosijo, da naj se obnašajo v skladu s svojo etiko ter spoštujejo svojo kolegico ter da omogočijo družini in Bojanini sestri dvojčici Hani, da v miru žalujejo,” je po pisanju srbske državne radiotelevizije RTS sporočila njena družina.

Bojana Janković je za seboj pustila dva otroka, še pišejo mediji.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!