V delovni nesreči na Bovškem umrl nemški državljan

POLICIJA, NOČ, LUČI, INTERVENCIJA
Fotografija je simbolična (Foto: PROFIMEDIA)

Nekaj minut po 14. uri se je na območju vasi Trenta med izvajanjem del na enem od tamkajšnjih stanovanjskih objektov zgodila delovna nesreča, v kateri je umrl nemški državljan. Natančen vzrok smrti bo ugotovila sodna obdukcija, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani.

Novogoriški policisti so bili nekaj minut po 14. uri obveščeni o delovni nesreči na območju vasi Trenta v občini Bovec. Po sedaj zbranih podatkih je umrl nemški državljan.

Kot so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica, se je nesreča zgodila med izvajanjem del na enem od tamkajšnjih stanovanjskih objektov. Novogoriški policisti in kriminalisti nadaljujejo s preiskavo vseh okoliščin tragične nesreče.

Policija je o nesreči, poleg preiskovalne sodnice Okrožnega sodišča in Okrožnega državnega tožilstva v Novi Gorici, obvestila tudi pristojno delovno inšpekcijsko službo. S strani preiskovalne sodnice je bila odrejena sodna obdukcija, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, da bi ugotovili natančen vzrok smrti.

“Več podrobnosti o tragičnem dogodku bomo lahko posredovali širši javnosti po zaključku kriminalistične preiskave,” so še pojasnili na policiji.