V Supernovi Rudnik se je zaradi napake na vodovodu vdrl strop

Črna kronika 05. Nov 202210:56 > 14:04 5 komentarjev
Supernova
Bralec

V nakupovalnem središču Supernova Rudnik se je okoli 10. ure zaradi napake na vodovodnem sistemu vdrl strop. Voda je zalila šest trgovin, center sicer nemoteno deluje.

V nakupovalnem središču Supernova Rudnik se je po naših informacijah vdrl strop, nekatere dele centra je zalila voda. Na terenu posredujejo gasilci, ki pregledujejo območje, je za N1 potrdil Robert Okorn iz Gasilske brigade Ljubljana.

Iz Policijske uprave (PU) Ljubljana so sporočili, “da je okoli 10. ure prišlo do napake na vodovodnem sistemu, zato je začela odtekati voda. Posledično je iz stropne konstrukcije odpadel del suhomontažnih mavčnih plošč (knauf). Po do sedaj znanih podatkih ne gre za kaznivo dejanje, napako je upravljalec že saniral in zavaroval območje dogodka.”

Po družabnih omrežjih krožijo posnetki dopoldanske nesreče.

@tilceh

En tak normaln dan v SUPERNOVI (Rudnik) 🙈🤪

♬ original sound - Til Ceh

V dogodku k sreči nihče ni bil poškodovan.

Okoli 14. ure so iz Supernove Rudnik sporočili, da je voda zalila šest trgovin, ki so trenutno zaprte: “Vzdrževalci, varnostniki in čistilci so nemudoma zavarovali prostor in začeli čiščenje.” Dodali so, da center nemoteno deluje, dogodek pa da obravnavajo z vso resnostjo. Sprožili so postopke nadaljnje preiskave. “Ko bo ta opravljena, bomo lahko podali več informacij,” so še zapisali.

Supernova
Bralec

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje