Vročekrvnež razbijal v eni od ljubljanskih prodajaln hitre prehrane (VIDEO)

Črna kronika 06. Nov 202213:16 8 komentarjev
burek
Zajem zaslona/Twitter

V noči na soboto se je v eni od prodajaln hitre prehrane v Ljubljani zgodil incident. Moški naj bi se razjezil, ko naj ne bi dobil tistega, kar je naročil. To naj bi ga tako razburilo, da se je najprej verbalno znesel nad zaposlenimi, nato pa dvakrat z golo pestjo tako močno udaril po steklenem pultu, da ga je razbil. Dogodek sta za N1 potrdila tako policija kot vodja izmene v prodajalni.

Na posnetku, ki je zakrožil po družbenih omrežjih, je videti prodajalno hitre prehrane Nobel v središču Ljubljane, v bližini križišča med Šubičevo in Slovensko cesto. Moški se je nagnil čez prodajni pult in z roko zamahnil proti prodajalcu, nato pa dvakrat z golo pestjo tako močno udaril po steklenem pultu, da ga je razbil.

Zaposleni se je odzval tako, da je proti stranki zamahnil s prijemalko. Na posnetku je nato večkrat slišati vročekrvneža, kako kriči: “Ajde, daj še enkrat, daj, da te vidim!”

Moškega so iz prodajalne hitre prehrane pregnale druge stranke.

Vodja izmene Gaši Hajdari je za N1 potrdil, da se je incident zgodil v noči s petka na soboto. Po njegovih besedah je moški v prodajalno prišel močno opit, razburil pa se je, ko naj ne bi dobil tistega, kar je naročil. “Začel je preklinjati, bil je zelo živčen. Še danes ne vem, kako mu je z golo pestjo uspelo razbiti debelo steklo. Ves je bil krvav.” Zaposleni so poklicali policijo.

Na Policijski upravi (PU) Ljubljana so potrdili, da so bili v soboto nekaj po 2. uri zjutraj “obveščeni o dogodku, kjer je oseba v eni od prodajaln v centru Ljubljane poškodovala vitrino, v nadaljevanju pa je bila lažje poškodovana najdena v bližini.” Ker policija informacije o okoliščinah in zaznanih sumih kaznivih dejanj še zbira, več podrobnosti niso posredovali. Bodo pa o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Hajdari je še povedal, da se je tak incident pri njih zgodil prvič, kolikšna je škoda, še ne ve.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje