Množičen pretep v Beogradu: steplo se je 40 moških, med njimi tudi mladoletni

Črna kronika 23. Mar 202307:56 0 komentarjev
srbska policija
Ministrstvo za notranje zadeve

V srbski prestolnici se je ponoči steplo približno 40 moških. Neuradno so se spopadle navijaške skupine, ki so se sprle zaradi risanja grafitov. V pretepu se je poškodovalo več ljudi, med njimi so bili tudi mladoletni.

Pozno ponoči se je v Beogradu zgodil množični pretep. 40 mlajših moških se je v blokovskem naselju v Novem Beogradu prepiralo in nato steplo, poroča N1 Beograd.

V pretepu se je poškodovalo več ljudi. Tri huje poškodovane moške so reševalci odpeljali v bolnišnico, eden se zdravi na oddelku intenzivne nege. Zdravniško pomoč sta poleg trojice potrebovala še dva mlajša fanta, stara 12 in 16 let, poroča srbska nacionalna televizija RTS. V pretepu naj bi poškodovali tudi nekaj vozil.

O nočnem pretepu je bila obveščena tudi policija, ki je nekaj moških tudi prijela. Kot poroča N1 Beograd, je policija o dogodku obvestila tudi višje tožilstvo, še vedno pa poteka tudi preiskava dogodka.

Neuradno sta se v blokovskem naselju spopadli navijaški skupini, po navedbah RTS naj bi bil razlog za pretep risanje grafitov.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!