Pri Kopru nesreča zaradi vožnje v napačno smer: povzročiteljica huje poškodovana

Črna kronika 11. Okt 202310:41 > 17:15 0 komentarjev
Nesreča na hitri cesti med Izolo in Koprom
Nesreča na hitri cesti med Izolo in Koprom. (Foto: promet.si/FACEBOOK)

Na hitri cesti med Izolo in Koprom se je zjutraj zgodila huda prometna nesreča. Voznica je na uvozu na cesto zapeljala v napačno smer, vanjo pa je z veliko hitrostjo trčil avtomobil. Hitra cesta je bila dlje časa zaprta.

Zaradi prometne nesreče je bila dopoldan zaprta hitra cesta med Izolo in Koprom, in sicer med priključkoma Semedela in Koper center proti Ljubljani.

Na uvozu hitre ceste sta trčila 60-letna voznica in 50-letni voznik. Voznica je na uvozu na hitro cesto zavila v levo, prečkala vozni pas in zapeljala v napačno smer. Takrat je po hitri cesti pravilno pripeljal 50-letnik in trčil naravnost vanjo.

Oba so odpeljali v izolsko bolnišnico. Voznik je bil v nesreči lažje poškodovan, povzročiteljica pa huje. Policisti obravnavajo sum storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje.

Zavod Reševalni pas pa je o nesreči na družbenem omrežju X zapisal, da jih skrbi dejstvo, da je mimo nesreče, katere udeleženca sta potrebovala pomoč, peljalo vsaj šest vozil, ne da bi kdo nudil pomoč ali zavaroval kraj, da ne bi prišlo do dodatnega naleta. “Zakaj se obnašamo tako?”, so se vprašali.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!