Zastrupitev bi se skoraj končala tragično

Črna kronika 29. Jun 202114:46 > 15:52 0 komentarjev
Policijski avto
Srdjan Živulovič/BOBO

V torek sta med postopkom saniranja zidanega zbiralnika vode, globokega približno štiri metre, skoraj umrla 66- in 42-letnik. 20-letniku, ki jima je pomagal, je uspelo po lestvi splezati ven in obvestiti sosede. Ti so poklicali policijo in reševalce. Vse tri so odpeljali v bolnišnico, kjer so ostali na opazovanju.

Včeraj so reševalci, gasilci in policisti posredovali pri nesreči pri delu, ki bi se skoraj končala tragično. Kot pojasnjujejo na Policijski upravi Novo mesto, sta na Stražni med postopkom saniranja zidanega zbiralnika vode, globokega približno štiri metre, skoraj umrli dve osebi.

“Med barvanjem sten, ki so jih predhodno premazali z zaščitnim premazom z barvo za ceste, sta namreč 66- in 42-letnik zaradi hlapov izgubila zavest, 20-letniku, ki jima je tudi pomagal, pa je uspelo po lestvi splezati ven in obvestiti sosede. Ti so poklicali 113 in 112. Gasilcem je uspelo oba pravočasno rešiti iz zbiralnika,” pojasnjujejo na policiji.

Ekipa nujne medicinske pomoči z zdravnikom je vsem trem nudila prvo pomoč, nato pa so jih odpeljali v bolnišnico, kjer so ostali na opazovanju.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!