Taylor Swift se podaja še na velika platna, že napoved filma pa ruši rekorde

Kultura 02. Sep 202313:13 0 komentarjev
Taylor Swift
PROFIMEDIA

Neverjetno uspešno turnejo The Eras Tour bo pevka Taylor Swift prenesla tudi v kinematografe. Film, ki naj bi na velika platna prišel 13. oktobra, pa že v predprodaji dosega rekord.

Ameriška glasbenica Taylor Swift svojo svetovno turnejo The Eras Tour prenaša na veliko platno. Pri tem je objavila enominutni videoposnetek z montažo njenih nastopov. Film Taylor Swift: The Eras Tour naj bi v kinematografe v ZDA prišel 13. oktobra, predprodaja vstopnic pa je dosegla rekord.

Kot je po pisanju nemške tiskovne agencije dpa ameriška glasbenica zapisala na Instagramu, je ta turneja doslej najbolj pomembna in vznemirljiva izkušnja v njenem življenju in je presrečna, da lahko svojim oboževalcem sporoči, da lahko turnejo doživijo kot koncertni film v kinu.

Vstopnice zanj so ponudili v predprodaji. Pri ameriški verigi kinematografov AMC so se po pisanju dpa pripravili na veliko zanimanje, v petek pa so sporočili, da so v enem dnevu prodali za 26 milijonov dolarjev (24 milijonov evrov) vstopnic.

Film Taylor Swift: The Eras Tour je tako premagal prejšnjega rekorderja Spider-Man: Ni poti domov. Akcijski film je leta 2021 v predprodaji prinesel rekordnih 16,9 milijona dolarjev na dan.

Za 13. oktober je bil v ZDA napovedan začetek predvajanja grozljivke The Exorcist: Believer, a se je producent filma Jason Blum v četrtek nemudoma odzval na objavo Taylor Swift in ameriško kinematografsko premiero prestavil za teden dni, piše dpa.

Swift je od marca na svetovni turneji The Eras Tour. Evropski del turneje se bo predvidoma začel v Parizu maja 2024.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in X

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!