Akcija ljubljanskih redarjev: več deset avtomobilov prejelo obvestilo (VIDEO)

Slovenija 09. Dec 202314:04 30 komentarjev

Nekaj deset voznikov jeklenih konjičkov, ki so svoje vozilo danes nepravilno parkirali na parkirišču Dolgi most v Ljubljani, bo ob vrnitvi pričakalo obvestilo ljubljanskega redarstva. Kljub temu, da so bila zasedena domala vsa urejena parkirna mesta, pa mestni redarji niso pokazali milosti.

Na začetku mestnih vpadnic, ki peljejo proti središču Ljubljane, na več lokacijah stojijo parkirišča P + R oziroma “parkiraj in se pelji”. Med bolj zasedenimi je parkirišče Dolgi most na Viču, saj je od izvoza s primorske avtoceste oddaljeno le nekaj deset metrov. Veliko dnevnih vozačev med tednom svoj avto pusti tu, v mesto pa se odpelje z javnim prevozom.

Parkirišče na Dolgem mostu pa je zlasti ob koncih tedna priljubljena izhodišča točka za tiste, ki se s turističnimi agencijami organizirano odpravijo na izlete po Sloveniji ali čez mejo. Zlasti v decembru, ko gredo številni na božične sejme na Dunaj in v druga mesta v sosednjih državah, lahko tu ob sobotah in nedelja opazimo večje število parkiranih vozil.

Tudi danes ni bilo na parkirišču Dolgi most nič kaj drugače. Domala vsi parkirni prostori so bili zasedeni, vozniki pa so svoje jeklene konjičke pustili tudi na pločnikih in na travnatih površinah ob parkirišču. Voznike vseh teh nekaj deset nepravilno parkiranih avtomobilov pa bo ob vrnitvi na parkirišče pričakalo obvestilo ljubljanskega redarstva.

Ljubljanski redarji kljub zasedenemu parkirišču niso bili prizanesljivi. Obvestilo so prejeli tudi vozniki, ki so imeli račun za plačano parkirnino na vidnem mestu, vendar pa svojega avtomobila niso pravilno parkirali na za to označenem mestu.

Parkirišče Dolgi most Parkirišče Dolgi most
Parkirišče Dolgi most (Foto: N1)
Parkirišče Dolgi most Parkirišče Dolgi most
Parkirišče Dolgi most (Foto: N1)
Parkirišče Dolgi most Parkirišče Dolgi most
Parkirišče Dolgi most (Foto: N1)
parkirišče Dolgi most parkirišče Dolgi most
Parkirišče Dolgi most (Foto: N1)

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje