Ali se prvi mož NLB Brodnjak podaja v politiko? “Blaž, raje ne”

Slovenija 17. Mar 202312:41 3 komentarji
Han Brodnjak
N1

V nekaterih medijih se že nekaj časa pojavljajo ugibanja, da bi utegnil prvi mož NLB Blaž Brodnjak z bančnega stopiti na politični parket. Aktualni gospodarski minister Matjaž Han mu to odsvetuje. Kaj pa na to pravi Brodnjak?

Tokrat sta se v oddaji N1 STUDIO na temo odnosa vlade do gospodarstva soočila gospodarski minister Matjaž Han in predsednik uprave NLB Blaž Brodnjak. Ob koncu soočenja, v katerem sta gosta obdelala številne pereče teme, ki ta trenutek pestijo gospodarstvo, je voditelja Miho Orešnika zanimalo še, kako Brodnjak komentira poročanja nekaterih medijev, da naj bi se podajal v politiko, in ali to možnost popolnoma izključuje.

Še preden bi Brodnjak utegnil odgovoriti, se je v smehu vmešal kar gospodarski minister Han. “Blaž, raje ne,” se je v ozadju slišalo ministrovo svarilo.

“Jaz sem bančnik in naj ostane pri tem,” pa je odgovoril Brodnjak. Je pa potrdil, da so ga k vstopu v politiko nagovarjali.

Celotno oddajo, v kateri sta Han in Brodnjak soočila mnenja o odnosu te vlade do gospodarstva, si lahko ogledate v prispevku Soočenje Hana in Brodnjaka: “Premierju je treba dati 20 tisoč evrov neto plače”.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje