Dino Merlin pravi, da je Janković njegovi ženi v času covida uredil cepljenje

Slovenija 01. Mar 202418:21 > 19:05 23 komentarjev
Zoran Janković
Žiga Živulović jr./BOBO

Dino Merlin, ki je v Ljubljani pred kratkim kupil dve prestižni stanovanji, je v intervjuju za 24ur.com povedal, da se je v slovensko prestolnico zaljubil v času koronavirusa, ko se je sprehajal po praznih ljubljanskih ulicah. Merlin pa je presenetil z navedbo, da je župan Zoran Janković njegovi ženi takrat uredil cepljenje v Ljubljani.

Kot je poročal Forbes Slovenija, je v prestižni ljubljanski soseski Schellenburg stanovanje kupilo veliko znanih ljudi, od zdravnikov, odvetnikov, podjetnikov do uspešnih športnikov. Med lastniki je tudi Edin Dervišhalidović, ki je širši javnosti znan pod umetniškim imenom Dino Merlin.

Balkanski pevec je v Schellenburgu kupil dve stanovanji. Presenetil pa je z navedbo v intervjuju za 24ur.com, da je ljubljanski župan njegovi ženi v času epidemije covida-19 uredil cepljenje v Ljubljani. “Moja žena ima visok pritisk, in ko se je začela korona, ji nismo mogli urediti cepljenja. To nam je omogočil župan Zoran Janković,” je povedal Merlin. Dodal je, da sta z ženo takoj odšla v Ljubljano ter da je tudi sam izkoristil možnost in se tedaj cepil.

Povedal je, da so se takrat sprehajali po popolnoma prazni Ljubljani, saj so veljale koronske omejitve. “Mesto je bilo tako prijetno, tako čisto, tako navdihujoče, da sem se tistega večera odločil, da si želim tu imeti lastnino, da bom tako lahko večkrat prišel,” je Merlin opisal razloge, zakaj se je odločil za nakup stanovanja v slovenskem glavnem mestu. Tedaj so ravno začeli graditi Schellenburg, v – kot pravi Merlin – prekrasnem okolju. Poudaril je, da je srečen in mu odločitve ni žal. Omenil je, da je bilo to pred tremi ali štirimi leti.

Urad ljubljanskega župana smo prosili za pojasnila Merlinovih navedb o ureditvi cepljenja. Odgovorili so nam, da ni kaj komentirati.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje