Zvezdnik slovenske serije ob evforiji: Počutim se kot olimpijski prvak

Magazin 09. Maj 202420:21 1 komentar
Matej Zemljič
Foto: N1

V Ljubljani se je na strehi nakupovalnega središča Aleja odvilo srečanje igralske zasedbe serije Skrito v raju z oboževalci. Zbralo se je ogromno ljudi, ki so prišli svoje najljubše like spoznat v živo. Kaj o fenomenu skrivnosti v raju pravijo igralci Gaja Filač, Matej Zemljič in Aleksandra Balmazović?

Na srečanju oboževalcev z igralci serije Skrito v raju smo med podpisovanjem avtogramov ujeli tudi glavne igralce.

Igralka Aleksandra Balmazović, ki v seriji igra psihoterapevtko Nado Bučar, teto naslovne junakinje Lare Dolenc, je izpostavila, da je današnji meet & greet organiziran po ameriškem sistemu.

“Mi, od produkcije do igralcev, delamo za ljudi, in ljudje hočejo spoznati like, ki jih vsak dan vidijo, ki vstopajo v njihove dnevne sobe. To je razlika – v kinu obstaja distanca, veš, da je to neki lik. Liki s televizije pa so vsak dan s tabo v tvoji dnevni sobi, s tabo živijo, in hočeš ga spoznati. Super je, ker te hočejo spoznati takega, kot si na televiziji,” je dejala.

Meni, da je serija taka uspešnica, ker je dobro narejena, pa tudi zaradi lepe lokacije. “Seveda je tu tudi lepa ljubezenska zgodba – dva mlada lepa v prelepem okolju, mi ju vsi podpiramo. Mislim, da je to recept za uspeh,” je ocenila.

O finalu ni želela izdati prav veliko, je pa priznala, da je ob koncu sezone vedno tako imenovani cliffhanger oziroma vprašaj, ki pusti prostor za nadaljevanje zgodbe. “Zagotovo bo zadnji del napet,” je dodala z nasmehom.

Gaja Filač, ki igra glavno junakinjo Laro, kar ni mogla verjeti, koliko ljudi se je zbralo na strehi nakupovalnega središča. Prepričana je, da k uspehu serije pripomore to, da v njej vlada morska, poletna atmosfera, po kateri vsi hrepenimo. “Ta serija je za vse generacije, marsikdo se lahko najde v njej. Ob večeru se lahko družina skupaj usede na kavč in pogleda epizodo ali več njih. V bistvu združuje družino, prijatelje, da skupaj preživijo kakovosten prosti čas,” je dodala.

Gaja Filač
Gaja Filač (Foto: N1)

O svojem liku pravi, da je super punca, s katero bi se v resničnem življenju razumela. “Zelo je življenjska, razumem jo – sva si blizu po letih in se soočava s podobnimi težavami. Je pristna, ni zlonamerna, dobra je po srcu, kar je pomembno v prijateljstvu,” je še dejala o Lari.

Prepričana je, da bo po drugi sezoni veliko povpraševanje, saj se bo prva končala tako, da bo pustila veliko odprtih vprašanj.

Veliko vreščanja (in prošenj za fotografije) je bilo predvsem za igralcem Matejem Zemljičem, ki igra Marka Steinerja, glavnega junaka. Ta je dejal, da se počuti, kot da je športnik, ki je dobil zlato medaljo na olimpijskih igrah. “Tako lep sprejem, ki ga igralci po navadi nismo deležni. Res poboža dušo.”

Zakaj pa je po njegovem mnenju serija tak fenomen? “Dobra zgodba, dober scenarij in dobri igralci,” je dejal z nasmeškom.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje