Ikea odpoklicala priljubljeno ogledalo

Slovenija 12. Jan 202308:23 0 komentarjev
LETTAN odpoklic
IKEA

Podjetje Ikea je izdalo odpoklic za popravilo določenih ogledal LETTAN, saj obstaja tveganje, da se zlomijo stenski nosilci. Kupci, ki imajo ogledalo, lahko naročijo brezplačne nadomestne nosilce.

Podjetje Ikea poziva vse kupce, ki imajo ogledalo LETTAN, naj ga nehajo uporabljati. Zaradi tveganja, da se zlomijo stenski nosilci, je podjetje namreč izdalo odpoklic za popravilo ogledal LETTAN z datumskim žigom 2105 (LLTT) in starejših.

“Varnost kupcev je v podjetju Ikea vedno na prvem mestu,” so v podjetju zapisali v sporočilu za javnost in poudarili, da pri razvoju izdelkov uporabljajo strog program ocenjevanja tveganj in testiranj, ki zagotavlja, da izdelki izpolnjujejo vse veljavne zakone in standarde na trgih, na katerih se prodajajo.

“Kljub temu smo izvedeli, da se je zlomilo več stenskih nosilcev, s katerimi so ogledala LETTAN pritrjena na steno. Nekaj ogledal je zaradi tega nepričakovano padlo,” so pojasnili.

Kupce, ki imajo ogledalo, za katero velja odpoklic, so pozvali, naj ga nehajo uporabljati in naj naročijo brezplačne nadomestne stenske nosilce. To lahko storijo s številko rezervnega dela 139298/1 na spletni strani podjetja ali jih pokličejo na brezplačno telefonsko številko 01/810 7781.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!