Je to konec za legendarno slovensko glasbeno skupino? “Naše poti se razhajajo”

Magazin 25. Feb 202415:45 4 komentarji
skupina victory
Foto: @Skupina Victory/FACEBOOK

Pevec Miki Vlahovič zapušča glasbeno skupino Victory, v kateri je prepeval in igral zadnjih 35 let. In jo soustanovil. Zakaj jo zapušča in kaj bo s skupino zdaj?

Legendarna slovenska glasbena skupina Victory je sporočila, da jih po 35 letih zapušča njihov pevec in kitarist Miran Miki Vlahovič. Vlahovič, ki je tudi eden od ustanovnih članov skupine, začenja samostojno glasbeno kariero.

“Naše poti z Mikijem se na tej točki končujejo. Za vsemi nami so nepozabna leta, nešteto neprespanih noči, na tisoče kilometrov in še več odigranih melodij. Bili smo družina in kar nekaj pesmi, ki smo jih skupaj ustvarili, bodo ostale za vedno, ostali pa bodo tudi spomini, ki nam jih ne more vzeti nihče,” so zapisali na uradnem Facebook profilu skupine.

Dodali so, da so se razšli z lepimi željami za naprej in Vlahoviču na samostojni poti zaželeli vse dobro. Ta naj bi se samostojni karieri posvečal že nekaj časa. Skupina, katere začetki segajo v leto 1987, je poslušalcem sicer zagotovila, da bo nadaljevala z nastopi in delovanjem.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje